ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ

Τεντ Κρουζ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρίας το 2020

Ο Γερουσιαστικής Τεντ Κρουζ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής διεκδίκησης της προεδρίας των ΗΠΑ, καθώς τερμάτισε την προεκλογική του εκστρατεία, μη μπορώντας να περιορίσει την “αντισυστημική” επιρροή του Ντόναλντ Τραμπ.
cruz

Ο Κρουζ που διατηρεί για τα επόμενα δύο χρόνια την έδρα της Γερουσίας για την πολιτεία του Τέξας, δήλωσε στους υποστηρικτές του στην Ιντιάνα την αποχώρησή του από τον προεκλογικό αγώνα, τονίζοντας ότι ο ρόλος του για το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, δεν έχει λήξει.

“Δεν παραδίδω τον αγώνα μας, για ελευθερία,” τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση μη εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ κατά τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 8η Νοεμβρίου, ο Κρουζ θα μπορούσε να επιστρέψει για τη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας, το 2020.

Ο 45χρονος Γερουσιαστής, κέρδισε την υποστήριξη των ευαγγελιστών και της συντηρητικής πτέρυγας του κόμματος, μετά τη νίκη του στην Αϊόβα, στον πρώτο προκριματικό για την επιλογή Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου στο προεδρικό χρίσμα.

Ο ίδιος, οργάνωσε τον καλύτερο προεκλογικό οργανισμό από οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ενώ ο ένθερμος συντηρητισμός του, έπεσε θύμα της “αντισυστημικότητας” του Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.