ΕΛΛΑΔΑ

To Σαββατοκύριακο

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Πούτιν

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Βλάντιμιρ Πούτιν, ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του προς το Άγιο Όρος.
thessaloniki

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, σήμερα, Σάββατο στο πλαίσιο πραγματοποίησης επίσκεψης του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin στο Άγιο Όρος, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων, από την ώρα 06.00΄ του Σαββάτου (28-05-2016) και μέχρι ώρα 18.00΄ της Κυριακής (29-05-2016), εκεί όπου αυτή επιτρέπεται, καθ’ όλο το μήκος της Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος, από το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Βόλβης προς Χαλκιδική.

Β. Την 28-05-2016, κατά τις ώρες 10.00΄- 21.00΄, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης της αυτοκινητοπομπής του εν λόγω επισήμου και των μελών της συνοδείας του, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις εξής οδούς του Νομού Θεσσαλονίκης:
Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, από το ύψος της Αερογέφυρας ΜΑΚΡΟ και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Μίκρας προς Χαλκιδική / ύψος Λακκώματος.

Περιφερειακή Οδός, από το ύψος του κόμβου του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» (Κ-13) και μέχρι τον κόμβο του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» (Κ-5).
Κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Οδό με την Εγνατία Οδό.
Εγνατία Οδός, από το ύψος του κόμβου ΤΙΤΑΝ (Κ-4) και μέχρι τον κόμβο Ασπροβάλτας (Κ-27).
Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας, από το ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας και μέχρι το ύψος του κόμβου με την Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος.
Επ.Ο. Σταυρού-Ολυμπιάδος, από το ύψος του κόμβου με την Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας και μέχρι το τέλος των ορίων του Δήμου Βόλβης προς Χαλκιδική.
Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.
Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από την παραπάνω αναφερόμενη Επαρχιακή Οδό.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.