ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχείρηση… καθησυχασμού

Τηλεφώνημα Βούτση στη Γεννηματά

Τηλεφωνική απάντηση στην Φώφη Γεννηματά και την επιστολή που του απέστειλε χθες, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
voutsis

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να τη διαβεβαιώσει ότι ουδέποτε ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να πάει σε εκδήλωση της Βουλής για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Τη διαβεβαίωσε ακόμα ότι πρόκειται αποκλειστικά για μία εκδήλωση τιμής που ετοιμάζει το Ίδρυμα της Βουλής για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ όσον αφορά στην πρότασή της για ειδική συνεδρίαση της Βουλής, της μετέφερε την πρόθεσή του να την βάλει προς συζήτηση στη Διάσκεψη των Προέδρων.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΝΕΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ‘’89 ‘’ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ‘’ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ’’

    Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση, του Πρωθυπουργού και Προέδρου του Πασοκ Γιώργου Παπανδρέου. Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην προσπάθεια για την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.
    Η Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει μέσα και έξω την πιο άθλια αντιδημοκρατική και αμοραλιστική εικόνα παράνοιας και συμφερόντων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.