ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συμβούλιο Εφετών

Την Τετάρτη η απόφαση για την έκδοση του Λ. Μπόμπολα στην Κύπρο

Στο Συμβούλιο Εφετών συζητήθηκε σήμερα το αίτημα έκδοσης του επιχειρηματία, Λεωνίδα Μπόμπολα, στην Κύπρο, για υπόθεση που αφορά μίζες που φέρονται να δόθηκαν για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Πάφου.
bobolasleonidas

Το δικαστικό συμβούλιο ωστόσο δεν αποφάσισε σήμερα επί του αιτήματος αλλά διέκοψε για την επόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 όταν και αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα και πιθανότητα η κρίση του Συμβουλίου Εφετών.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας ο επιχειρηματίας ζήτησε να μην εκδοθεί στην Κύπρο και να δικαστεί στην Ελλάδα.

«Είμαι Έλληνας πολίτης και επιθυμώ να δικαστώ στη Ελλάδα για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους» τόνισε.

Αιχμή του δόρατος των νομικών επιχειρημάτων των συνηγόρων υπεράσπισης του, Πολύχρονη Τσιρίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Ηλία Αναγνωστόπουλου, για την μη έκδοση του εντολέας τους στην Κύπρο ήταν -όπως υποστήριξαν-το γεγονός ότι οι πράξεις που αποδίδονται στον Λεωνίδα Μπόμπολα στην συντριπτική τους πλειοψηφία (πλην μίας) έχουν ως τόπο τέλεσης την Ελλάδα.

Όπως τόνισαν αυτό που αποδίδεται στον κ. Μπόμπολα είναι πως όλα έγιναν με την έγκριση και τις οδηγίες του τις οποίες όμως φέρεται να έδινε από την Αθήνα.

«Θα πρέπει ο κ Μπόμπολας να δικαστεί στην Αθήνα όπου εκεί θα αποδείξουμε την ουσιαστική αθωότητα του» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.*

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.