Neo

Το «αριστερό» ήθος του κυρίου Πολάκη

Κάθε περιθώριο ανοχής εξάντλησαν στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που εξανέστησαν όμως πλέον κατά του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Μετά το αίτημα παραίτησης και την αντικατάσταση τελικά του Θανάση Γιαννόπουλου από την διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και τη δημόσια παραδοχή του κ.Πολάκη ότι πήρε στο σπίτι του τα βιογραφικά των υποψηφίων γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της χώρας, τα ερωτήματα του Κινήματος είναι μάλλον …αυτονόητα: «Ποιος τελικά διοικεί το υπουργείο Υγείας» και αν «γνωρίζουν ο υπουργός και ο Αναπληρωτής υπουργός το νομικό πλαίσιο των οργανισμών που εποπτεύουν όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ», αναρωτιούνται στο Κίνημα.

«Η ομολογία του ίδιου του Αν. Υπουργού ότι υπήρχε παρέμβαση εκ μέρους του δεν δημιουργεί προβληματισμό στον Υπουργό Υγείας, τον Πρωθυπουργό; Όταν μάλιστα η εν λόγω προκήρυξη αφορά στις ΜΕΘ και το άνοιγμα των δεκάδων κλινών σε αυτές που παραμένουν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού, η Δικαιοσύνη δεν οφείλει άραγε να παρέμβει αυτεπάγγελτα όταν δημοσίως υπάρχουν αλληλοκαταγγελίες Διοικητή και Υπουργού για τη νομιμότητα της διαδικασίας στελέχωσής τους;», συνεχίζουν, καταλήγοντας με ένα ακόμα, πλην αμείλικτο ερώτημα : «Για πόσο ακόμη ο χώρος της Υγείας, με τα προβλήματα που έχει, θα ανέχεται συμπεριφορές του «αριστερού» ήθους και ύφους του κ. Πολάκη»; Οέο…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΣΟΚ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ για τον Τσίπρα ο Γλέζος
    ================================
    Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για επτά ημέρες και κινδύνεψε η ζωή του από λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπως διηγήθηκε ο ίδιος, ήταν περιποιητικοί οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και του συμπαραστάθηκαν οι υπόλοιποι ασθενείς και οι επισκέπτες τους. Όπως συνέβαινε πάντα τον έπαιρναν τηλέφωνο οι εκάστοτε πρωθυπουργοί, διάφοροι υπουργοί και οι υπουργοί υγείας τον επισκέπτονταν με όλη την διοίκηση του νοσοκομείου. Η μόνη φορά που δεν τον πήρε κανένας από την κυβέρνηση Τσίπρα τηλέφωνο ούτε τον επισκέφτηκε κανένα κυβερνητικό στέλεχος είναι τώρα, όταν μέχρι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Γεννηματά επικοινώνησαν μαζί του για να του ευχηθούν.
    Ο Τσίπρας αφού έκανε τη δουλειά του ανεβάζοντας τον να μιλήσει στην κεντρική εξέδρα σε κάθε προεκλογική περίοδο, δείχνοντας έτσι ότι τον στηρίζει πολιτικά το σύμβολο του αγώνα και της αντίστασης, τώρα δεν τον έχει ανάγκη και τον αγνόησε.
    Αυτός είναι ο Τσίπρας και μπορείτε ελεύθερα να γράψετε τα μπινελίκια σας στο τοίχο μου διακοσμώντας τον.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.