ΕΛΛΑΔΑ

Aπό 1 έως 4 Ιουνίου

Το Athens Fine Drinking by World Class στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών

Σε ένα πρωτότυπο πολυχώρο με έξι "pop up bars" μεταμορφώνεται από 1 έως 4 Ιουνίου το Παλαιό Χρηματιστήριο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας (Σοφοκλέους 10) για να φιλοξενήσει το Athens Fine Drinking by World Class.

Το Athens Fine Drinking είναι μια συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και του World Class, της κορυφαίας πλατφόρμας της τέχνης του mixology παγκοσμίως.

Εικοσιτρία μπαρ του κέντρου της Αθήνας για τέσσερις μέρες θα σερβίρουν και έναν επιπλέον κατάλογο με εμπνευσμένα cocktail από τον νέο θεσμό, ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικές βραδιές, γευσιγνωσίες και masterclasses και μια σειρά από δραστηριότητες που σκοπεύουν να μεταδώσουν με τον πιο εύληπτο τρόπο σε όλους μας την φιλοσοφία του fine drinking.

Παράλληλα, ο τελικός του World Class και η ανάδειξη του νικητή bartender που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Μαϊάμι τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα αποτελέσει την αφετηρία του Athens Fine Drinking και θα διεξαχθεί στις 30 & 31 Μαΐου σε κλειστό κύκλο.

Το Athens Fine Drinking by World Class, επίσης συνεργάζεται με το Taxibeat, στο πλαίσιο του προγράμματος «Go Safe». Go Safe σημαίνει υπεύθυνη κατανάλωση και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του Athens Fine Drinking 5 ευρώ έκπτωση σε μία διαδρομή με Taxibeat για την ασφαλή μετακίνησή τους από τον χώρο της εκδήλωσης, γιατί αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί.

Το εμφιαλωμένο νερό Διώνη που θα προσφέρεται στη διοργάνωση είναι μία ευγενική προσφορά της εταιρείας Rainbow Waters.

Γενική είσοδος και για τις 4 ημέρες: 10 ευρώ (ποσό που περιλαμβάνει 2 signature cocktails στο Pop-Up bar στο Παλαιό Χρηματιστήριο, τη δυνατότητα συμμετοχής σε mentoring sessions, αλλά και ποτά σε προνομιακή τιμή σε όλα τα συνεργαζόμενα bar της Αθήνας).

Ώρες λειτουργίας Pop-Up@Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους 10) 19:00-24:00

Συμμετέχοντα Bars: 7 Jokers, 42, 360o, A for Athens, Baba Au Rum,Bank Job,Bar de Theatre, Barreldier, Grande Bretagne bars (Alexander's Βar, Alexander's Cigar-lounge, Roof Garden Bar & Bar 8), Dizzy Mo, Drunk Sinatra, Faust, Odori, Rahab,Six d.o.g.s, Tailor Made, The Trap, The Clumsies, Toy Cafe, Zonars, Φουάρ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.