ΕΛΛΑΔΑ

Τα συλλυπητήρια του Κινήματος

Το tweet του Γ. Παπανδρέου για τον Γ. Παναγιωτακόπουλο

Μόλις έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών αποχαιρέτησε με ένα tweet το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.
Greek government  announced a second round of austerity measures

«Ένας ξεχωριστός φίλος και σύντροφος, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, έφυγε από κοντά μας. Η θλίψη μας είναι μεγάλη» έγραψε στο Twitter o πρώην πρωθυπουργός.

george

Τα συλλυπητήρια του Κινήματος

«Έφυγε από τη ζωή ο φίλος, ο σύντροφος στους αγώνες για το σοσιαλισμό και τη δημοκρατία, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ανθρωπιά, συνέπεια, οργανωτικότητα, τον καθιέρωσαν ως στενό συνεργάτη όλων μας και ιδιαίτερα του Ανδρέα Παπανδρέου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Υπήρξε από τις ξεχωριστές φυσιογνωμίες ευρύτερα στον προοδευτικό χώρο. Μαχητής των επιλογών του, αμφισβήτησε δεδομένα και είχε το θάρρος της υποστήριξης των αντιρρήσεών του. Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και ο Πρόεδρός του, Γιώργος Α. Παπανδρέου, εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλληπτήρια στην οικογένεια του», καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.