• Kαταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Τζατζίκι με παντζάρι

patzaria

Υλικά
1 κιλό παντζάρια
2 μήλα
2 σκόρδα
ξύδι
ελαιόλαδο
αλάτι
1 στραγγιστό γιαούρτι (1 κιλού)
150 γραμμάρια καρύδια κοπανισμένα

Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα παντζάρια. Τα βάζουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
Περνάμε τα παντζάρια και τα μήλα από τον τρίφτη και τα στραγγίζουμε.
Ψιλοκόβουμε τα 2 σκόρδα και τα προσθέτουμε στα παντζάρια και στα μήλα.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο, ξύδι και αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μπολ ορθογώνιο ή τετράγωνο βάζουμε μία στρώση από το μείγμα και από πάνω βάζουμε μία στρώση γιαούρτι που το έχουμε ανακατέψει με τα καρύδια.
Επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις για άλλη μία φορά και τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 1 νύχτα.
Την επόμενη ημέρα ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Πηγή : www.sintagesgiagias.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.