ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Υπάρχουν και όρια»

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός απειλεί, πως θα ρίξει την κυβέρνηση, εάν δοθεί άδεια να χτιστεί ακόμη ένα ξενοδοχείο all inclusive στην Κω.
kam

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Έκφραση» 97 σημείωσε πως, με το μοντέλο που έχει επιλεγεί με τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων που προσφέρουν πακέτα all inclusive πλήττονται οι μικρές επιχειρήσεις και δεν κινείται η τοπική οικονομία.

«Όποιος δίνει λεφτά θα κάνει όπου θέλει, ό,τι θέλει; Αν δηλαδή πάει κάποιος στην Κάλυμνο και διαθέσει τόσα εκατομμύρια και πει θέλω να φτιάξω ιχθυοκαλλιέργειες στο νησί, θα του το εγκρίνουν; Μα η Κάλυμνος έχει πρόβλημα με τις ιχθυοκαλλιέργειες», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

«Εγώ το είπα. Σαν αριστερός βουλευτής, αν γίνει τέτοιο στην Κω, θα απειλήσω ότι και την κυβέρνηση θα ρίξω αν περνάει από το χέρι μου. Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που, εντάξει, πρέπει να υπάρχουν και όρια», είπε σχετικά με το ενδεχόμενο νέας άδειας για ξενοδοχείο all inclusive.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 19:41 01/06/2016

    Ό βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καματερός είναι σαν το νερό του Καματερού.Επαναστάτης του γλυκού νερού.Καλά βολεμένος όπως και τα υπόλοιπα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ, γατζωμένοι στις βουλευτικές καρέκλες, πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό για να τον προδίδουν και να τον εκτελούν οικονομικά, κοινωνικά και Εθνικά.Μάπα τελικά το καρπούζι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.