ΕΛΛΑΔΑ

Στον Σκαραμαγκά

Βρέθηκε η μικρή Μαρία που είχε εξαφανιστεί

Βρέθηκε τελικά η 3χρονη Μαρία στη περιοχή του Χαϊδαρίου από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ περίπου 24 ώρες μετά την εξαφάνισή της από από μάντρα αυτοκινήτων στο Σκαραμαγκά.
amber

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μικρή φέρεται να είχε πέσει θύμα απαγωγής αλλά ο δράστης θορυβήθηκε από την έκταση που πήρε η εξαφάνισή της και την άφησε ελεύθερη. Το γεγονός αυτό ενισχύεται και από το γεγονός πως η μικρή δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να διανύσει μόνη της μια τόσο μεγάλη απόσταση. Στο μεταξύ αναμένεται να γίνει η αναγνώριση από τους γονείς παρουσία αστυνομικών αλλά και εκπροσώπου του Χαμόγελου του Παιδιού.

Λίγο νωρίτερα ο πατέρας της μικρής απαντούσε στον Alpha σε όσους φαίνεται να τον επέκριναν για την ψυχραιμία που επέδειξε. Όπως ανάφερε: «Έχω άλλα δύο παιδάκια και μία γυναίκα που έχει φρικάρει και κάποιος πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση. Αν ήταν καλό να κλαίω σαν γυναικούλα... Ας χάσει ο καθένας το παιδί του, που δεν το εύχομαι σε κανέναν και ας έρθει τότε να μου πει αν είναι ψύχραιμος και τι κάνει». Επανέλαβε δε πως Μαρία δεν γνώριζε καλά το χώρο. «O ένας μου γιος έκανε μία αταξία και ακολουθώντας τον, έχασα την μικρή. Νόμιζα ότι ήταν μαζί».

Νωρίτερα έρευνες διεξάγονταν στο σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά η μικρή αλλά όπως είχε δηλώσει και η μητέρα της δεν υπήρχε καμία πρόοδος παρά και την αρωγή από εκπαιδευμένα σκυλιά που προσπάθησαν να «πιάσουν» τη μυρωδιά της Μαρίας αλλά δεν τα κατάφεραν. Η δε μητέρα μαζί με αστυνομικούς ερεύνησαν και το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό ενώ πήγαν και κάποιους καταυλισμούς Ρομά αλλά και πάλι δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι γονείς της μικρής Μαρίας -Ειρήνης Πρίντεζη, η οικογένεια είχε πάει στη μάντρα αυτοκινήτων για να γιορτάσουν με φίλους την Κυριακή του Πάσχα. Η εξαφάνισή της διαπιστώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και ενώ λίγο νωρίτερα η μικρή έπαιζε με τον αδερφό της. Άρχισαν να ψάχνουν στη μάντρα αυτοκινήτων αλλά δεν κατάφεραν να τη βρουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.