Neo

Ζητούν… συνεννόηση

Αυτό που του ζητούσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ζητά τώρα από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου το Ποτάμι… Συνεννόηση!

Για την ακρίβεια, η ΚΟ του Ποταμιού καλεί, στον απόηχο των όσων έγιναν με τη διάταξη για τις εξωχώριες εταιρείες, τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες όλων των δημοκρατικών κομμάτων σε συνεννόηση, ώστε να υπάρξει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για όσες διατάξεις επιτρέπουν ή αφήνουν ανοιχτή τη δυνατότητα σε πολιτικούς να δραστηριοποιούνται σε offshore εταιρείες.

«Η κοινωνία απαιτεί από όλους μας καθαρέςλύσεις και όχι ένα παιχνίδι διαρροών και τεχνικών ή νομικών συζητήσεων πουσυσκοτίζουν αντί να φωτίζουν τις σχέσεις της πολιτικής με το χρήμα», λένε,τονίζοντας ότι υπουργοί, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, ΓΓ υπουργείων καιόσοι κατέχουν πολιτικές θέσεις, δεν μπορούν να έχουν αδιαφανείς επιχειρηματικέςδραστηριότητες εντός ή εκτός Ελλάδας, πολλώ δε μάλλον σε μία περίοδο κρίσης δενμπορούν να διατηρούν εκτός Ελλάδας τους κύριους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

«Ελπίζουμε ότι όλοι οι Βουλευτές θα συνηγορήσουν ώστε να δοθούν τις επόμενες μέρες οριστικές και ξεκάθαρες απαντήσεις», καταλήγουν, πετώντας το μπαλάκι στα άλλα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.