ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Αφροδίτη στους Διδύμους – εύνοια και ξενοιασιά!

Κριός
Μπαίνοντας η εβδομάδα, μπαίνει κι η Αφροδίτη στους Διδύμους, γλυκαίνοντας την επικοινωνία σου και κάνοντας τις σχέσεις – τις αρμονικές ερωτικές σχέσεις!- επίκεντρο των προσπαθειών και των επαφών σου. Αυτό είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα, το οποίο μπορεί να βοηθήσει να περάσεις αλώβητος το τετράγωνο των ημερών μεταξύ Ήλιου και Ποσειδώνα,  το οποίο αναπτύσσει μία εντονότατη, ανεξέλεγκτη πολεμική στον ερωτικό και συντροφικό τομέα.

Ταύρος
Ναι, αφήνει η Αφροδίτη το ζώδιό σου και ζώδιο της κυριαρχίας της – και πού πάει; Στους Διδύμους από τη Δευτέρα 23/5, και από κει σε βοηθά οικονομικά, χωρίς να σταματήσει να σε προικίζει με σεξ απίλ. Μια χαρά ξεκίνημα καλοκαιριού θα ήταν, αν δεν είχες να αντιμετωπίσεις τη ραγδαία, σωματοποιημένη κούραση και το άγχος που φέρνει στο φως το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που μπορεί να μεταφραστεί σε μία ωραιότατη κατάρρευση, ή μία υπερκόπωση. Με την Αφροδίτη στο 2ο ηλιακό σου οίκο, φρόντισε το σώμα και την υγεία σου όσο μπορείς. Δεν είναι κακό να σε …κακομάθεις και λίγο!

Δίδυμοι
Αρέσεις – και πώς όχι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου με το που ξεκινάει η εβδομάδα; Χέρι χέρι με την άνεση στην επικοινωνία και τις σχέσεις πάει και η βελτίωση των οικονομικών σου, κάτι που τον τελευταίο καιρό σε έχει αγχώσει πολύ. Καλό θα είναι μόνο να προσέξεις  κάποιο συμβάν που  φέρει τα παρεάκια σου σε ρήξη με τον έρωτά σου αυτόν/ή καθεαυτό/ή, ή  τους βάλει να κριτικάρουν σα γριές κουτσομπόλες την επιλογή συντρόφου σου. Δεν την βλέπουν, θα μου πεις, την τάφρο με τα πιράνχας που χωρίζει αυτά τα δύο;

Καρκίνος
Μια ψυχολογία που βελτιώνεται και η αισιοδοξία ότι επιτέλους όλα μπορούν να πάνε καλύτερα και θα πάνε, δεν είναι και μικρά πράγματα, Καρκινάκι. Ενώ όμως το αισθηματικό κομμάτι της ζωής σου καλά βαίνει, είτε με τη βελτίωση μιας σχέσης που είχε λίγο μπει στον πάγο, είτε με μία νέα γνωριμία, στον επαγγελματικό τομέα ίσως σου είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα και το στόμα σου με συναδέλφους, ή με κατάφωρες αδικίες. Προσοχή – πραγματικά είναι προτιμότερο να προφασιστείς ασθένεια και να μείνεις σπίτι, από το να έρθεις σε αντιπαράθεση αυτές τις μέρες.

Λέων
Έχει αρχίσει και παίζει κάποιο φλερτ στον φιλικό σου κύκλο; Ακόμα κι αν δεν το έχεις αντιληφθεί – πράγμα δύσκολο – με την είσοδο της Αφροδίτης στους φιλικούς σου Διδύμους τη Δευτέρα όλο και κάτι θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις, κι εσύ, αλλά και όλοι οι άλλοι! Η εβδομάδα θέλει λίγη προσοχή στα οικονομικά σου θέματα, και κυρίως προσοχή από μέρους σου να μη βρεθείς πάλι εκτεθειμένη επειδή μάλωσες ή συγκρούστηκες με ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάσαι οικονομικά, καλώς ή κακώς.  Και μάλλον κακώς, διότι αν δε γίνεις εσύ εφευρετικός και δημιουργικός ώστε να δημιουργήσεις πόρους, ποιος θα γίνει;

Παρθένος
Τα φώτα της προσοχής και της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην επαγγελματική σου ζωή, και μάλιστα για καλό. Είτε η δουλειά σου θαυμάζεται και εκτιμάται από τα άτομα που πρέπει, είτε προβαίνεις σε μία μεγάλη κίνηση προώθησης και διαφήμισης η οποία βεβαίως σου βγαίνει σε καλό. Προσοχή σε άτσαλα οικονομικά ανοίγματα και υποσχέσεις αυτή την εβδομάδα, προσοχή να μην υπερβείς το βαλάντιό σου, και θυμήσου πως το «μοναχός σου χόρευε» ισχύει πάνω από όλα όταν υπάρχουν χρήματα στη σέντρα.

Ζυγός
Η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, μπαίνει στα παιχνιδιάρικα Διδύμια και σε κάνει έτοιμο για εκδρομούλες και καλοκαιρινές αποδράσεις.  Εσύ είσαι πρόθυμος, και μάλιστα πολύ! Το έτερο ήμισυ; Χμ…με το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα, μάλλον οι συμφιλιωτικές προσπάθειές σου βρίσκουν σε τοίχο. Επειδή όμως όψη είναι και θα περάσει, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Φρόντισε να μην κάνεις την τρίχα τριχιά σε ό,τι λέγεται, και κάνε πράξη τη συμβουλή της Αφροδίτης στον 9ο οίκο σου: πάρε απόσταση!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, στους Διδύμους, μεταφράζεται σε οικονομική ανάσα μέσω της βοήθειας τρίτων. Ευνοούνται τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο, και η επίλυση τυχόν θεμάτων με χρέη προς το δημόσιο ή τις τράπεζες. Αυτό όμως που θα ήθελε η αστρολόγος σου να προσέξεις ιδιαίτερα είναι η υγεία σου. Με το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα, τα άγχη και η στενοχώρια σωματοποιούνται, και είναι εξαιρετικά πιθανή μία υπερκόπωση, ή νευρική κατάρρευση λόγω κούρασης.

Τοξότης
Μοιάζει να μην μπορείς να τα έχεις όλα, Τοξότη – αλλά, έτσι μήπως δε γίνεται πάντα; Ενώ η Αφροδίτη ομορφαίνει και γλυκαίνει την ερωτική σου ζωή, φέρνοντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες αν είσαι μόνος, ο άξονας της φιλίας πάσχει. Είναι πολύ πιθανόν αυτή την εβδομάδα να δεις να ξεσπάνε προβλήματα και υφέρποντα παράπονα μεταξύ εσού και των φίλων σου που υπήρχαν εδώ και καιρό. Αν δεν είσαι ο άμεσα εμπλεκόμενος προσπάθησε να μη βρεθείς στη μέση στον άχαρο ρόλο του διαιτητή, γιατί θα καταλήξεις να είσαι εσύ ο φταίχτης στα μάτια όλων.

Αιγόκερως
Μία εβδομάδα που ξεκινά με την Αφροδίτη να γλυκαίνει και να εξομαλύνει την εργασιακή σου καθημερινότητα δεν μπορεί παρά να είναι καλή, Αιγόκερε. Επίσης, από τη θέση αυτή η Αφροδίτη φροντίζει την παραμελημένη σου υγεία. Εσύ, καλό θα είναι να φροντίσεις να μη γίνει το οικογενειακό σου περιβάλλον Κόσοβο με το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα: πιθανή αιτία καυγά οι ατελείωτες ώρες που περνάς στη δουλειά, ή σε εξωοικογενειακές δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Μήπως τα παράπονα του συντρόφου σου έχουν κάποια βάση;

Υδροχόος
Ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η σχέση σου με τα παιδιά σου ή με νεότερα άτομα που αγαπάς και προστατεύεις βρίσκονται στο φόρτε τους, χάρη στην Αφροδίτη που από την αρχή της εβδομάδας μπαίνει στους Διδύμους! Φρόντισε αυτό το καλό κλίμα να το περάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, και να μην παρασυρθείς όπως το συνηθίζεις σε σκληρά λόγια και χαρακτηρισμούς προς το ταίρι σου, ή κάποιους συγγενείς ή συναδέλφους. Επίσης, για αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις μετακινήσεις και τα μακρινά ταξίδια – ή, αν το τολμήσεις, να είσαι έτοιμος για απρόοπτα και να τα αντιμετωπίσεις με χιούμορ!

Ιχθείς
Η κατάσταση, προβληματική εδώ και καιρό, εξομαλύνεται στο σπίτι και την οικογένειά σου, Ψαράκι, και η εβδομάδα ενδείκνυται για να καθίσετε να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις. Όσον όμως αφορά τόσο τα δικά σου οικονομικά όσο και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο, ενδέχεται να αποτελέσουν πηγή έκρυθμων καταστάσεων και μεγάλων προστριβών. Φρόντισε οι κινήσεις σου να έχουν πάντα διαφάνεια, και ενημέρωνέ τον. Το να τον φέρεις προ τετελεσμένου απλώς θα τον εξοργίσει, και δικαίως.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.