ΕΛΛΑΔΑ

Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες η OTESAT_MARITEL στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2016»

OTESAT_MARITEL

Η OTESAT_MARITEL, μέλος του Ομίλου OTE, δίνει και φέτος το «παρών» σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας ναυτιλίας, τα «Ποσειδώνια 2016», παρουσιάζοντας νέες καινοτόμες λύσεις και προϊόντα τηλεπικοινωνιών, για την ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή αγορά.

Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, ανοίγει φέτος τις πύλες της στις 6 Ιουνίου στο Metropolitan EXPO Center και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου, ενώ στο περίπτερο της OTESAT_MARITEL (1.201, Hall 1) οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες αιχμής, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει η εταιρεία.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα αναβαθμισμένη ICT λύση [email protected] V9, συμβατή και με το Inmarsat Fleet Xpress, με τη υιοθέτηση της οποίας τα πλοία και τα πληρώματα τους έχουν υπηρεσίες internet, e-mail και φωνής, αξιοποιώντας συγχρόνως πλήρως τα συνδρομητικά τους πακέτα σε data και φωνή.

Ακόμη, στο περίπτερο της OTESAT_MARITEL θα παρουσιάζονται το νέο σύστημα Inmarsat Fleet Xpress, νέες υπηρεσίες e-training και e-vessel, τα δορυφορικά τερματικά του Fleet Xpress COBHAM Sailor GX60, GX100 από την COBHAM, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως κατασκευαστή δορυφορικών κεραιών, καθώς και υπηρεσίες και εξοπλισμός γέφυρας πλοίων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της OTESAT_MARITEL θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας, προτείνοντας στους επισκέπτες τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.

Πληροφορίες:

Marketing Department
Τηλ. +30 210 4599605
Fax.+30 210 4599600
E-mail: [email protected]
Web: www.otesat-maritel.com

OTESAT_MARITEL_2

Σχετικά με την  OTESAT_MARITEL

Η OTESAT_MARITEL, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η ηγετική εταιρία παροχής Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και μία από τις μεγαλύτερες της διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, Iridium, VSAT και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην ναυτιλιακή αγορά με τον συνδυασμό σταθερών, κινητών, δορυφορικών δικτύων και εφαρμογών πληροφορικής. Επιπλέον, η εταιρεία αναπτύσσει και παρέχει Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας όπως επικοινωνία πληρωμάτων, λογισμικά αμφίδρομης ανταλλαγής δεδομένων, υπηρεσίες internet, υπηρεσίες περιεχομένου, ενώ παρέχει υπηρεσίες και ηλεκτρονικό εξοπλισμό γέφυρας, δορυφορικό τερματικό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό για τα συστήματα Inmarsat, Iridium και VSAT (εγκατάσταση, παραμετροποίηση, υποστήριξη), υπηρεσίες Εκκαθάρισης AAICGR01 και πλήρη τεχνική και εμπορική υποστήριξη πελατών 24/7.

Η OTESAT_MARITEL είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων-υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών στην ξηρά και την θάλασσα

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.