ΚΟΣΜΟΣ

Ελάχιστες ελπίδες

Αγνοείται δίχρονο κοριτσάκι που του επιτέθηκε αλιγάτορας

Αστυνομικές δυνάμεις και ειδικοί για τους καρχαρίες συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή της λίμνης Seven Seas σε αναζήτηση του 2χρονου παιδιού που άρπαξε ένας αλιγάτορας την ώρα που έπαιζε στο νερό σε θέρετρο της Disney World, αλλά ο σερίφης του Οραντζ Κάουντι παραδέχεται ότι υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες να βρεθεί.
florinta

Το δίχρονο κοριτσάκι βρισκόταν στο νερό, σε μία περιοχή χωρίς προειδοποιητικές πινακίδες, παίζοντας, όταν το ερπετό το άρπαξε μπροστά στα μάτια των γονιών του και των δύο αδελφών του. Ο πατέρας του μπήκε αμέσως στη λίμνη και προσπάθησε μάταια να τραβήξει το παιδί από τα σαγόνια του αλιγάτορα, το ίδιο και η μητέρα του.

Οι αλιγάτορες εμφανίζονται συχνά στην περιοχή του Walt Disney World και οι αρχές φροντίζουν να τους απομακρύνουν από τα πολυσύχναστα θέρετρα του θεματικού πάρκου που βρίσκεται στο κέντρο των ελών της Φλόριντα όταν το μήκος τους ξεπερνά το ένα μέτρο. Ο συγκεκριμένος αλιγάτορας πρέπει να ξεπερνούσε τα δύο μέτρα. Ομως, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αλιγάτορες είναι ντροπαλά ζώα και ο εντοπισμός τους δεν είναι εύκολη επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.