ΕΛΛΑΔΑ

Τα ξημερώματα

Άγνωστοι έκαψαν τρόλεϊ στην Πατησίων

Με βόμβες μολότοφ, άγνωστοι έκαψαν, μετά τα μεσάνυχτα, ένα λεωφορείο και ένα τρόλεϊ, που κινούνταν έξω από το Πολυτεχνείο, στην οδό Πατησίων. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή.

Μόλις εμφανίστηκαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι άγνωστοι άρχισαν να πετούν εναντίον τους βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα αντικείμενα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ «απάντησαν» με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης. Παράλληλα, κάποιοι άλλοι πετούσαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ, μέσα από τον χώρο του Πολυτεχνείου.

Από τα επεισόδια, που κράτησαν αρκετή ώρα, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε και προσαγωγή.

Σημειώνεται ότι, λόγω των επεισοδίων, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων, ενώ παραμένει έως αυτή την ώρα κλειστό το ρεύμα προς την Ομόνοια.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 9:13 16/06/2016

    Ή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο κινημα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ.Οι γνωστοί παρακρατικοί έμισθοι αληταράδες απάντησαν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν στο νέο κίνημα που έκανε χθές την πρώτη συγκέντρωσή του.Όσο η Λαική οργή αυξάνει από τα μνημόνια και τους βίαιους φόρους της χούντας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ,τέτοια φαινόμενα βίας, λεηλασιών, καψιμάτων και σπασιμάτων θα αυξάνουν γιατί αυτό συμφέρει μια χούντα σαν αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που νιώθει να πέφτει.Με καψίματα ήρθε, με σπασίματα θα πέσει η χούντα Τσίπρα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.