ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ουκρανός μέσος

Ανακοίνωσε και τον Σάκχοφ ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον διεθνή Ουκρανό μέσο, Εβγέν Σάκχοφ για τα επόμενα τρία χρόνια!

Μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Λέο Μάτος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οριστικοποίησε την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη. Ο λόγος για τον Ουκρανό μέσο Εβγέν Σάκχοβ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Ουκρανό μέσο, Εβγέν Σάκχοφ για τα επόμενα τρία χρόνια! Ο Σάκχοφ είναι γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου 1990 στο Ντνιπροπετρόφσκ, γιος της μεγάλης δόξας του σοβιετικού ποδοσφαίρου Εβγέν Σάκχοφ, που αναδείχτηκε ως ποδοσφαιριστής της Ντνίπρο πρώτος σκόρερ στο σοβιετικό πρωτάθλημα του 1988! Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ντνίπρο και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2009. Η διετία 2010-2012 τον βρήκε δανεικό στην Άρσεναλ Κιέβου, για να επιστρέψει και να καθιερωθεί στην ομάδα του, με την οποία έφτασε ως τον τελικό του Europa League το 2015.
Μάλιστα ο ίδιος είχε σφραγίσει την πρόκριση εναντίον της Μπριζ με ένα καταπληκτικό γκολ.

Ένας τραυματισμός στην αρχή της φετινής χρονιάς τον άφησε έξω ως τις αρχές Δεκεμβρίου, ωστόσο πρόλαβε και πάλι να γράψει 16 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ. Συνολικά έχει 127 συμμετοχές με την Ντνίπρο, 17 γκολ και 13 ασίστ.

Πρόσφατα κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών της Ουκρανίας για το Euro, καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή, ενώ ήταν διεθνής σε όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες της χώρας του».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.