ΕΛΛΑΔΑ

Νεαροί 18 και 15 ετών

Άναψαν τσιγάρο ενώ έβαζαν βενζίνη και έκαψαν το βενζινάδικο

Μπουρλότο έβαλαν σε βενζινάδικο κεντρικής οδού της Λεμεσού στην Κύπρο δύο νεαροί οι οποίοι άναψαν τσιγάρα την ώρα που έβαζαν καύσιμα στο μοτοποδήλατό τους.
mpourlotoo
Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερις αντλίες του πρατηρίου το ύψος των οποίων ανέρχεται στις €40,000 - €50,000.

Από εξετάσεις που έγιναν, η φωτιά φαίνεται να άρχισε, όταν δύο νεαροί ηλικίας 18 και 15 χρόνων μετέβησαν στο πρατήριο για να εφοδιάσουν με βενζίνη το μοτοποδήλατο τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Αστυνομία οι νεαροί, αφού εφοδίασαν το μοτοδήλατο τους, φαίνεται να έμεινε καύσιμο το οποίο τοποθέτησαν σε πλαστικό μπουκάλι ενώ αρκετό από αυτό χύθηκε στο έδαφος. Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, ο 15χρονος άναψε τσιγάρο το οποίο του έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι στις 19:58 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε μοτοσυκλέτα εντός πρατήριου βενζίνης στην οδό Κολωνακίου στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η ώρα 20:15 τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά. Από την πυρκαγιά 2 αντλίες καυσίμων και η μοτοσυκλέτα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Πηγή: philenews.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.