ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό

ΑΝΕΛ: Κατανοούμε την απέραντη θλίψη του κ. Σαμαρά

«Κατανοούμε την απέραντη θλίψη του κ. Σαμαρά για το γεγονός ότι με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη συμφωνία για το χρέος έκλεισε ο κύκλος της αβεβαιότητας για την Πατρίδα μας. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο τέως πρωθυπουργός, ο οποίος είχε τζογάρει στην πολιτική αποσταθεροποίηση της σημερινής κυβέρνησης χωρίς να νοιάζεται για την τύχη της Ελλάδας» αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στη Realnews.

Και προσθέτει: «Κανένας δεν μπορούσε να περιμένει τίποτα καλύτερο από τον κ. Σαμαρά, που επί των ημερών του ξέπλυνε το ΠΑΣΟΚ από τα σκάνδαλα της εποχής Σημίτη και από την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ, ενώ άφησε να διαχυθεί παντού η εντύπωση ότι η πολιτική είναι το συνώνυμο της διαφθοράς και της διαπλοκής»

Οπως καταλήγει: «Το μόνο που του έχει απομείνει είναι να χειραγωγεί και να καπελώνει τον διάδοχό του. Έχει τη συμπόνια μας».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 11:45 06/06/2016

    Πανηγυριζει η εκπροσωπος τυπου των Λαικιστων και φασιστοειδων ΑΝΕΛ που τελειωσανε καλυτερα και πιο γρηγορα την βρωμικη δουλεια που δεν μπορεσε να ολοκληρωσει ο Αντωνης Σαμαρας.Σε αγαστη και με το αζημειωτο συνεργασια με τον ανθελληνα Τσιπρα, ο Εθνοπροδοτης Καμμενος με ανταλλαγμα την Υπουργικη καρεκλα ξεπουλησε την Ελλαδα και τους Ελληνες στους ξενους τοκογλυφους δανειστες και αφησε ελευθερα να εισβαλουν στην χωρα εκατονταδες χιλιαδες ισλαμιστες λαθρομεταναστες.Καποιοι απο αυτους τους ισλαμιστες εισβολεις αιματοκυλησαν την Ευρωπη με τα τρομοκρατικα χτυπηματα κατα Ευρωπαιων πολιτων.
    Οτι πιο βρωμικο και προδοτικο το εκφραζουν σημερα στην Ελλαδα οι ανθελληνες του ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνοπροδοτες των ΑΝΕΛ.Ο Τσιπρας και ο Καμμενος εχουν παραβιασει το Συνταγμα των Ελληνων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.