ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Υγείας

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του Δρομοκαϊτείου -Φωνάζουν «πεινάμε»

Παραμένουν έξι μήνες απλήρωτοι..

Με δεμένα τα χέρια έξω από το υπουργείο Υγείας είναι από το πρωί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την υποχρηματοδότηση του ιδρύματος.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν διαμαρτυρία, καθώς είναι τουλάχιστον έξι μήνες απλήρωτοι, ενώ σε πανό τους γράφουν «πεινάμε».

Επίσης, δεν δικαιούνται με τη σύμβαση που υπέγραψαν να λάβουν άδεια, ούτε ασθενείας, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι. Σύμφωνα τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, λόγω του ότι είναι σύμβαση έργου και όχι σύμβαση εργασίας, αν κάποιος αρρωστήσει δεν έχει το δικαίωμα να πάρει άδεια και στην περίπτωση που λείψει από την εργασία του, πρέπει να βρει ο ίδιος αντικαταστάτη, τον οποίο πρέπει και να πληρώσει.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 14:09 06/06/2016

    Πολλοι απο αυτους τους εργαζομενους σιγοθρα ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ και Τσιπρα για πρωτη φορα αριστερα.Σιγουρα πιστεψαν τα ψεματα του Τσιπρα για αξιοπρεπεια και προκοπη και τωρα στα σπιτια τους δεν εχουν ουτε κωλοχαρτο.Ας προσεχαν και αυτοι και οσοι ψηφισαν τους ψευτες και πολιτικους απατεωνες του ΣΥΡΙΖΑ.Ποτε αριστερα η ψευτοαριστερα κομματα τυπου ΣΥΡΙΖΑ δεν εφεραν καμια αναπτυξη και προκοπη πουθενα στον κοσμο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.