Neo

Μπαλαούρας σε γραμμή... Ζωής

Μπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ και η περίφημη «Επιτροπή Αλήθειας για το δημόσιο χρέος» να έχει σταματήσει τις εργασίες της, ωστόσο φαίνεται ότι ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… εζήλωσε τα έργα και τις ημέρες της πρώην Προέδρου της Βουλής.

Έτσι, ο Μάκης Μπαλαούρας, πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, αιφνιδίασε χθες την αντιπολίτευση, προτείνοντας να συσταθεί μία υποεπιτροπή που θα συζητήσει την… απομείωση του χρέους «με τεχνικούς και πολιτικούς όρους». Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η εν λόγω επιτροπή μπορεί να αξιοποιήσει στοιχεία και υλικό από το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας και υπερασπίστηκε θερμά την πρωτοβουλία του, προκαλώντας τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΕΛΕΝΗ 14:14 24/06/2016

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ .

    • ekaterina 23:35 24/06/2016

      Ναι θα του πουμε και μπραβο τωρα του εργατοπατερα που μολις οσμιστηκε εξουσια ταδωσε ολα και ακομα συντεχνιαρα…βολεψε με εξαιρεσεις τους υπαλληλους της ραπεζης Ελλαδος (δη.τους δικους του) απο συνταξιοδοτικες ρυθμισεις..και τωρα που σαν πολιτικαντης ωοιωθει ναρχεται το φτυσιμο το ριξε στα αγια σαν …αντε να μην πω σαν ποιες…βρε ΟΥΣΤ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.