ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Για όλα τα smartphones

Χάσατε τη συσκευή σας; Θα σας τη βρει η Google

Μία νέα υπηρεσία αναζήτησης της συσκευής τηλεφώνουντου χρήστη σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί παρουσίασε η Google
tablet-vs-Smartphone

Πρόκειται για την υπηρεσία My Account η οποία εμπεριέχει όλα τα εργαλεία απορρήτου και ασφάλειας σε ένα κοινό χώρο, περιλαμβάνοντας μακροχρόνια χαρακτηριστικά όπως τις ρυθμίσεις διαφημίσεων και νεότερα χαρακτηριστικά όπως, ο έλεγχος απορρήτου και ο έλεγχος ασφάλειας. Από κοινού, αυτά τα εργαλεία κάνουν ευκολότερο τον έλεγχο απορρήτου και ασφαλείας από κάθε συσκευή.
Τον τελευταίο χρόνο περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποίησαν την υπηρεσία και με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας της η Google παρουσίασε τρία νέα χαρακτηριστικά
Όλοι οι χρήστες αποθηκεύουν στα κινητά τους μερικά από τα πιο προσωπικά τους δεδομένα όπως είναι μηνύματα, οικογενειακές φωτογραφίες, emails από συναδέλφους, πληροφορίες για τραπεζικούς λογαριασμούς και πολλά άλλα. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα αν βρεθούν σε λάθος χέρια. Δυστυχώς, εκατομμύρια κινητά γίνονται αντικείμενα κλοπής κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ, και πολλά ακόμα χάνονται σε ταξί, καφετέριες ή και ανάμεσα σε μαξιλάρια καναπέδων σε όλο τον κόσμο. Αλλά όταν το κινητό χαθεί, δεν είναι πάντα εύκολο να σκεφτεί κάποιος πού να το ψάξει ή, ποιόν να καλέσει για να μπορέσει να κρατήσει τις πληροφορίες του ασφαλείς.
Η νέα λειτουργία «Find my Phone» είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει όλους τους χρήστες σε περίπτωση που χάσουν ή τους κλέψουν το κινητό τους αφού με μερικά απλά βήματα, μπορούν όχι μόνο να εντοπίσουν το κινητό τους, αλλά επίσης να το κλειδώσουν και να το καλέσουν, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τον λογαριασμό τους. Επίσης έχουν την δυνατότητα να στείλουν ένα νούμερο τηλεφώνου στην οθόνη για να τους καλέσουν πίσω, και πολλά άλλα.

Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βρεθούν συσκευές Android και iOS και σύντομα, θα έχουν πρόσβαση όλοι σε αυτό απλά γράφοντας στην αναζήτηση της Google «έχασα το κινητό μου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.