ΕΛΛΑΔΑ

Πρόβλημα στο δίκτυο υδροδότησης του κέντρου

Χωρίς νερό εδώ και τρεις ημέρες το hotspot στην Κω

Xωρίς νερό έχει μείνει εδώ και τρεις ημέρες το hotspot της Κω, την ώρα που ο υδράργυρος έχει αγγίξει «κόκκινο».
kos

Το πρόβλημα, όπως καταγγέλλουν τεχνικοί της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης του δήμου Κω, οφείλεται σε αστοχίες της εταιρείας που ανέλαβε να φτιάξει το δίκτυο υδροδότησης του hotspot.

Σύμφωνα με το in.gr ο δήμος του νησιού εδώ και δύο ημέρες καλύπτει τις ανάγκες υδροδότησης του hotspot μεταφέροντας νερό με βυτιοφόρα.

Ο Δήμος Κω, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, δεν ενημερώθηκε για το πρόβλημα από το αρμόδιο υπουργείο, αλλά από αστυνομικούς.

Καλεί, μάλιστα, τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «μέχρι σήμερα όλοι αυτοί δεν είχαν ούτε τη στοιχειώδη πρόνοια να ενημερώσουν το Δήμο για το πρόβλημα υδροδότησης του hot spot. Προφανώς για να προκληθεί ένταση και για να στοχοποιήσουν και πάλι το νησί μας» όπως υποστηρίζει.

«Η ανευθυνότητα τους ξεπερνάει κάθε όριο. Έφτιαξαν ένα hot spot, χωρίς εξοπλισμό, ζητώντας από τους ξενοδόχους του νησιού να το εξοπλίσουν. Και τώρα αποκαλύπτεται ότι υπάρχει ένα πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα, όπως αυτό της υδροδότησης. Κατά τα άλλα, ο αρμόδιος υπουργός κ.Τόσκας, όταν δεν υβρίζει τη δημοτική αρχή και τους πολίτες της Κω, έχει το θράσος να μας κουνάει και το δάχτυλο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.