Neo

Δεν αλλάζει τίποτα…

Προφανώς στο Ποτάμι εκτιμούν ως άκρως επιτυχημένη την τακτική που ακολουθούν από συστάσεως του κόμματος μέχρι σήμερα, αν κρίνουμε από την απάντηση του επικεφαλής του Σταύρου Θεοδωράκη στο ερώτημα «τι θα αλλάξει» προκειμένου το κόμμα να επανέλθει στα πρώτα υψηλά ποσοστά του.

Παρά το…περιφραστικότερον της απάντησής του, στην ουσία της, υποστήριξε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, υπονοώντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι φταίνε οι πολίτες που δεν αναγνωρίζουν την προσφορά του κόμματός τους.

«Το Ποτάμι θα συνεχίσει να είναι η χρήσιμη δύναμη έχοντας στο νου τη χώρα και όχι τις δημοσκοπήσεις. Οι περισσότεροι Έλληνες αναγνωρίζουν ότι ποτέ δεν μασήσαμε τα λόγια μας. Ούτε συμβιβαστήκαμε, ούτε τα κάναμε πλακάκια», λέει, περιγράφοντας το κόμμα του ως «3000 πολίτες σε όλη την Ελλάδα που τολμάμε – συγκρουόμαστε –προτείνουμε». Θυμίζει προς επίρρωσιν των όσων λέει ότι δεν έχουν καν διαφημιστικά γραφεία ή χρηματοδοτήσεις και καταλήγει: «Ελπίζω όλα αυτά να αναγνωριστούν και από τους ψηφοφόρους. Θα προτιμούσα στην παρούσα ζωή»!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.