ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Nτοκιμαντέρ για τη ζωή του

Διαμαντίδης: Δεν περίμενα τέτοια καριέρα

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Δημήτρη Διαμαντίδη προβλήθηκε την Πέμπτη σε κινηματογράφο του Αμαρουσίου και η αλήθεια είναι ότι άρεσε πολύ.
diamantidis

Ακόμα και στο δύσκολο...πρωταγωνιστή ο οποίος μετά το τέλος της προβολής τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον Παναθηναϊκό και την εταιρεία "Stoiximan". Είχα πολλά χρόνια να δω πλάνα που ήμουν μικρός. Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπώ. Είδα φίλους που έχω να δω καιρό. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν περίμενα να πάει έτσι η ζωή μου και η καριέρα μου. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, πραγματικά νιώθω ευλογημένος. Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Μέσα σε ένα ντοκιμαντέρ 55' βλέπεις όλη την πορεία που έκανε ένας αθλητής για να φτάσει εδώ που έφτασε. Πιο πολύ χάρηκα για τα πλάνα που ήμουν μικρός στην Καστοριά, δεν τα είχα δει καν. Τα άλλα τα έχουμε δει είναι πρόσφατα".

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι:"Δεν υπάρχει κανένα απωθημένο. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που έμεινα στον Παναθηναϊκό 12 χρόνια, που πρόσφερα όσα ήθελα, δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι ευτυχισμένος. Ο Παναθηναϊκός θα μου λείψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα μου λείψουν τα πάντα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.