ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία

«Διαταραγμένη προσωπικότητα» ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στον κινηματογράφο

Για μια «διαταραγμένη προσωπικότητα» έκανε λόγο το υπουργείο Εσωτερικών της Έσσης αναφορικά με τον ένοπλο άνδρα που άρχισε να πυροβολεί εντός ενός συγκροτήματος κινηματογράφων στην πόλη Φιρχάιμ προτού πέσει νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών.

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, επικαλούμενο πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας, μετέδωσε από την πλευρά του ότι δεν φαίνεται ο άνδρας να έχει οποιαδήποτε διασύνδεση με την τρομοκρατία.

Ο άνδρας κρατούσε ομήρους σε ένα από τους κινηματογράφους στην πόλη αυτή της δυτικής Γερμανίας, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο N-TV, o οποίος πρόσθεσε ότι κανείς άλλος άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.

Τα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα πρόβαλαν πλάνα όπου διακρίνονται πάνοπλοι αστυνομικοί ενώ πραγματοποιούν έφοδο στο συγκρότημα Kinopolis στο Φιρχάιμ κι ένα ζευγάρι τρέχει μακριά από το κτίριο για να σωθεί.

Λίγο νωρίτερα γερμανικά μμε είχαν μεταδώσει ότι ένας μασκοφόρος άνδρας άνοιξε πυρ στο συγκρότημα στην μικρή πόλη που βρίσκεται κοντά στη Φρανκφούρτη.

Οι αρχές επισήμαναν ότι ο άνδρας σκοτώθηκε αφού οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο συγκρότημα κι ακολούθησε μια «συμπλοκή με την αστυνομία», σύμφωνα με την εφημερίδα Mannheimer Morgen επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών της Έσσης.

Η εφημερίδα Bild σημείωσε ότι σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 25 άνθρωποι εκτέθηκαν σε δακρυγόνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.