ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Κεντρώων: Ο Πρωθυπουργός έχει τερματίσει κάθε κοντέρ ψεύδους

«Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε το δικό του success story και απέδειξε ότι αυτά που λέει είναι προϊόντα της "μεταμόσχευσης εγκεφάλου" που υπέστη, με μόσχευμα προερχόμενο από σκληρό νεοφιλελεύθερο και λάτρη του πελατειακού κράτους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Κεντρώων,
enosikentroon

Και συνεχίζει: «Ο Πρωθυπουργός έχει πλέον τερματίσει κάθε κοντέρ ψεύδους. Οι πολίτες όμως θα πληρώσουν τον λογαριασμό του "αριστερού επαναστάτη" που θα μας απάλλασσε από το παλιό».

Σχολιάζοντας το υπερταμείο τονίζει: «Η κυβέρνηση γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να πιάσει ποτέ τους στόχους με την μέθοδο της φορολογίας σε όποιον αναπνέει και επειδή ο «κόφτης» θα είναι βαρύς όταν εφαρμοστεί, αποφασίζει να ξεπουλήσει όλη την δημόσια περιουσία. Έτσι ξεπουλάει και την ιδεολογία της προς αύξηση του χρόνου παραμονής στο Μαξίμου. Η απόλυτη Ντροπή!»

Για τα μέτρα που έρχονται, η Ενωση Κεντρώων σχολιάζει: «Στις 7.500 σελίδες επομένως μάθαμε τη μισή αλήθεια, τα υπόλοιπα μέτρα ψηφίζονται μέσω τροπολογιών στη συνέχεια. Υπενθυμίζουμε στους "επαναστάτες" του Σύριζα, ότι αν δεν υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για προσέλκυση επενδύσεων και αν δεν θα εφαρμοστεί ένας ήπιος νόμος για να επιστρέψουν τα χρήματα από το εξωτερικό, η Ελλάδα θα συνεχίσει να καταρρέει. Θα αφήσετε τη χώρα να καταρρεύσει κ. Τσίπρα προς χάριν της παραμονής σας στην καρέκλα;»

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.