ΕΛΛΑΔΑ

Το δίκτυο του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού

Επεκτείνεται το δίκτυο της Endeavor στην Ελλάδα

Επεκτείνεται το δίκτυο του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας, Endeavor, στην Ελλάδα, με την προσθήκη των Sychem και Workable.

Η επιλογή τους έγινε στο 64ο Διεθνές Πάνελ Επιλογής (International Selection Panel - ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη από τις 25 έως τις 27 Μαΐου.

Η Sychem, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Αλέξανδρο Υφαντή, ιδρύθηκε το 2000 και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικών έργων αφαλάτωσης νερού υψηλών προδιαγραφών, καθώς και εξειδικευμένων έργων ανοικτής γεωθερμίας, κυρίως για βιομηχανικές και μεγάλες τουριστικές μονάδες. Είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός νερού στην Ελλάδα με 130 εργαζόμενους και έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 100 έργα σε επτά χώρες στην Ανατολική Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αφρική.

Η Workable, που εκπροσωπήθηκε από τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο, Νίκο Μωραϊτάκη, ιδρύθηκε το 2012 και προσφέρει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε όλον τον κόσμο, ένα ολοκληρωμένο και εύχρηστο cloud λογισμικό διαχείρισης της διαδικασίας εξεύρεσης προσωπικού. Μέσα από την πλατφόρμα της Workable, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν και να οργανώνουν τα βιογραφικά που λαμβάνουν, να προγραμματίζουν συνεντεύξεις και να επιλέγουν τους καταλληλότερους υποψήφιους, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Επιπλέον, η επικοινωνία των διαθέσιμων θέσεων εργασίας γίνεται αποτελεσματικότερα μέσω του website της Workable και της συνεργασίας της με δεκάδες δημοφιλή job boards διεθνώς, όπως τα Indeed, Linkedin και Monster. Η Workable έχει σήμερα 5.000 πελάτες σε 88 χώρες, 94 εργαζόμενους και έχει συγκεντρώσει 34,5 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδοτήσεις.

Στο δίκτυο περιλαμβάνονται οι ελληνικές εταιρείες Hellas Direct, Papadimitriou, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Think Digital Group, Green Cola, Travelplanet24/Tripsta, blueground, FREZYDERM και Avocarrot.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.