ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ερμής στους Διδύμους – Επικοινωνία με ταχύτητα φωτός

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους για να δούμε τι σημαίνει αυτό το ζώδιο ξεχωριστά για κάθε ζώδιο...
zodia

Κριός
Θυμάσαι μήπως πόσες φορές έχεις ευχηθεί στη ζωή σου να έπεφτε από τον ουρανό στα χέρια σου ένα manual «για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα»; Διότι βαριέσαι να ψάχνεις, να σκέφτεσαι και να υποθέτεις;
Οι Δίδυμοι μιλούν για την επικοινωνία σου, τα αδέλφια σου, τους στενούς σου συγγενείς αλλά και τους γείτονες – οπότε, θεώρησε ότι μόλις έλαβες το manual σου με διαγαλαξιακό courier, Κριέ.
Ο Ερμής, επίσης της επικοινωνίας, μπαίνει επίσης στα φλύαρα, πολυμήχανα Διδύμια. Η σκέψη και η γλώσσα σου κονταροχτυπιούνται στο photo finish (..και το manual για «τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα» είναι στα Σουαχίλι).

Ταύρος
Το ότι η έμφαση των ημερών στους Διδύμους είναι διπλή ξανάστροφη στα μούτρα του Δίδυμου γείτονά σου, Ταύρε, δε σημαίνει δεν είσαι αρκετά κοντά ώστε α) να ακούσεις τη σφαλιάρα και β) να την ακούσεις με τη σφαλιάρα. Και δικαιολογημένα, καθώς όλο αυτό το πλανητικό νταχτιρντί ανατέλλει στον τομέα των οικονομικών σου, των αξιών σου, της ικανότητάς σου να παράγεις πλούτο όποιας μορφής. Αυτό και μόνο μπορεί να κάνει κάθε Ταύρο που σέβεται τον εαυτό του να χάσει τον ύπνο του.
Ο Ερμής (γνωστός και ως «κερδώος Ερμής» στους αρχαίους ημών προγόνους, να σου θυμίσουμε) παίζει και αυτός μπάλα στον τομέα των οικονομικών σου. Γραπτά; Εκδόσεις; Επικοινωνία; Μήπως στήνουμε κανένα site; Με Ερμή στους Διδύμους στο 2ο οίκο σου, όλα αυτά τα σενάρια είναι πιθανά, και ευνοούνται πολύ!

Δίδυμοι
Είστε γνωστοί για την κοινωνικότητά σας, αλλά ο Ερμής στο ζώδιό σας παίρνει την κοινωνικότητα αυτή και την καταντά σκάνδαλο. Τα φετινά σας αστρογενέθλια θα τα θυμάστε για πάντα: Ένας κύκλος κλείνει – ο ανεπιτυχώς τετραγωνισμένος, ας ελπίσουμε. Ένας κύκλος ανοίγει – όχι των χαμένων ποιητών, ερώτων και ευκαιριών, ας ξαναελπίσουμε. Ίσως είναι η ώρα να φωνάξετε έναν – έναν όλους σας τους εαυτούς, από την όποια ασχολία τους, και να τους στρώσετε στη δουλειά! Έχετε έναν καινούργιο Εαυτό να καλωσορίσετε!
Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, μπαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και όλα γίνονται για και αφορούν στην Επικοινωνία. Και ξέρετε πολύ καλά πως, όσο καλοί είστε στο να επικοινωνείτε Ιδέες, τόσο αξιοθρήνητοι είστε όταν παλεύετε με συναισθήματα. Read between the lines, αγαπητοί. Με τον Ερμή σύμμαχο μπορείτε.

Καρκίνος
Έχουμε έτοιμα τα κοχλιάρια της κομπόστας να σας μαζέψουμε από τα πατώματα, Καβουράκια μας – ναι, θα χρειαστούν. Με Ερμή στους Διδύμους, το ζώδιο που αποτελεί τον 12ο ηλιακό σας οίκο του υποσυνειδήτου και των φοβιών, οι σκιές αποκτούν στο μυαλό σας υπόσταση, σάρκα και οστά. Σηματοδοτείται μια εποχή εσωτερικότητας και ξεκαθαρισμάτων, όπου η βουτιά στα άπατα της ψυχής σας είναι αναγκαιότητα. Σας υποσχόμαστε πως θα αναδυθείτε δυνατότεροι. Ό,τι δε σε σκοτώνει, άλλωστε, σε κάνει πιο δυνατό!
Με τον Ερμή στους Διδύμους ευνοείται η περισυλλογή, η ενδοσκόπηση και το αποτράβηγμα από τα πολλά – πολλά με τον πολύ κόσμο. Ίσως, δε, εκπλαγείτε με το πόσο θα μπορούσε να σας βοηθήσει το να κρατάτε ένα ημερολόγιο σκέψεων και συναισθημάτων την περίοδο αυτή!

Λέων
Βόμβα μεγατόνων στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων και των ομάδων στις οποίες ανήκετε. Είναι σίγουρο πως θα θρηνήσουμε θύματα. Όπου «θύματα», βάλε «παλιά». Παλιές φιλίες, παλιές φιλίες με ψευδεπίχρισμα έρωτα, παλιοί έρωτες που επιδιώκουν να γίνουν «φιλίες». Τα άστρα μιλούν για ένα νέο κύκλο επεισοδίων στο σήριαλ «Φιλίες Λεόντων». Το αν θα είναι κωμικό ή δραματικό σήριαλ, εξαρτάται από σένα.
Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, φρόντισε να διασταυρώνεις τις πληροφορίες που θα σου έρχονται σωρηδόν από και για τους φίλους σου. Πριν αστράψεις και βροντήξεις, βεβαιώσου ότι δεν πρόκειται για ράδιο-αρβύλα!

Παρθένος
Πολλοί αρέσκονται να συνδέουν τον 10 ηλιακό μας οίκο με την Καριέρα – εμείς όμως, δεν είμαστε σαν τους πολλούς. Ο 10ος ηλιακός σου οίκος, Παρθένε, μιλά για τη δημόσια εικόνα σου, ασφαλώς, αλλά και για Κοινωνικούς Ρόλους που είτε τους επιλέγουμε είτε μας επιλέγουν αυτοί. Η έμφαση σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, εγγυάται πως η επιλογή αυτή θα είναι κοσμοϊστορική, χρωματίζοντας τη δημόσια εικόνα σου με το χρώμα της επιλογής σου για πολλά χρόνια.
Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στους Διδύμους είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος καριέρας. Μίλησε, επικοινώνησε, μάθε, ρώτα. Η εποχή είναι κατάλληλη για να συλλέξεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι για να σχεδιάσεις το πρώτο βήμα του υπόλοιπου της ζωής σου.

Ζυγός
Οι Δίδυμοι, αποτελούν τον τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για την ανώτερη μόρφωση και τα ταξίδια. Θέλεις μετάφραση; Εδώ βρίσκεται ο,τιδήποτε σου ανοίγει τους ορίζοντες του μυαλού και δίνει στη ζωή σου Νόημα. Σε αυτόν τον τομέα είναι που προκύπτει κοσμογονία. Οι πλανητικές συγκυρίες σου προσφέρουν μία σπάνια ευκαιρία να αφήσεις πίσω τον αργόσχολο, εφησυχασμένο, επιφανειακό Ζυγό εαυτό σου και να σκεφτείς τι δίνει, ή είναι ικανό να δώσει, Νόημα στη ζωή σου. Και μετά, βγες και κυνήγησέ το.
Με τον Ερμή επίσης στον 9ο ηλιακό σου οίκο, ίσως σκέπτεσαι να επιδιώξεις μία επιπλέον επιμόρφωση, να ολοκληρώσεις σπουδές που κάποτε δεν τελείωσες, να κάνεις ένα μεταπτυχιακό ή ακόμα και να ξεκινήσεις έναν εξ ολοκλήρου νέο κύκλο σπουδών σε κάτι που πάντα σε συνάρπαζε. Go for it, λέμε εμείς, και το ίδιο λένε και τα άστρα.

Σκορπιός
Όταν ενεργοποιείται ο 8ος οίκος μας, η ζωή μας αποκτά μία Σκορπίσια χροιά. Πόσο δε μάλλον όταν είμαστε Σκορπιοί, κι ο εν λόγω οίκος ενεργοποιείται. Τότε, τα θέματα που πραγματεύεται ο οίκος αυτός γίνονται θέματα ζωής ή θανάτου: το σεξ, τα κληρονομικά, τα κοινά μας χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία με τον/την Άλλο/η, η πλήρης, απόλυτη ένωση και συγχώνευση. Κανένα από όσα πρεσβεύει ο 8ος οίκος δεν είναι light, όπως light δε λες και το πλανητικό σκηνικό των ημερών. Αλλά από την άλλη, light δεν είστε ούτε κι εσείς…
Ο Ερμής επίσης στους Διδύμους θα σε κάνει να δεις τι ακριβώς χρειάζεται να εκχωρήσεις από τον εαυτό σου ώστε να είσαι αληθινά Ένα με τον/την Άλλο/η. Το αν θα το πράξεις είναι άλλο ζήτημα. Θυμήσου πάντως, πως ενίοτε είναι καλύτερο να μετανιώνεις από το να είσαι ασφαλής.

Τοξότης
Τα παιχνίδια των άστρων συντελούνται στον άξονα 1ου – 7ου οίκου σου, Τοξότη. Είναι ο περίφημος άξονας Εγώ/οι Άλλοι. Όποιοι στόχοι σου εκφράζονται δυναμικά και Τοξοτίσια, λοιπόν, αυτές τις ημέρες θα βρουν απέναντί τους, στον 7ο οίκο, το μάθημα της υποχώρησης και του συμβιβασμού. Κι αυτό το μάθημα είναι τόσο έντονο πλανητικά, ώστε θα σε προβληματίσει σχετικά με το πόσο τελικά ευτυχισμένος είσαι με την ακέραια ζωή σου, όταν δεν τη μοιράζεσαι. Και ναι, ο συμβιβασμός είναι μόνον ο ένας τρόπος για να μοιράζεται κανείς τη ζωή του. Ο άλλος, είναι η αγάπη.
Με τον Ερμή επίσης στο παζλ του 7ου οίκου σου ο/η Άλλος/η και οι ανάγκες του καθίστανται πιο ευανάγνωστα από ποτέ. Εκμεταλλεύσου το για να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας.

Αιγόκερως
Αποφασιστικοί, οργανωτικοί, συγκεντρωμένοι. Τι παθαίνει ένας τυπικός Αιγόκερως όταν δυναμιτίζεται η καθημερινότητά του; Η επανάληψη, η βεβαιότητα και η ρουτίνα που γνωρίζει και χρειάζεται; Με την έμφαση των άστρων ακριβώς στον τομέα αυτό, η εβδομάδα ξεκινά με τον ηχηρότερο δυνατό πρόλογο: η αλλαγή είναι αναγκαιότητα, και θα προκύψει με ή χωρίς τη θέλησή σας. Καλύτερα να πάτε με το ρεύμα των αλλαγών, προσαρμόζοντας όσο μπορείτε τον εαυτό σας στα νέα δεδομένα. Προσέχετε επίσης την υγεία σας που την έχετε παραμελήσει.
Ο Ερμής μπαίνει κι αυτός στο παιχνίδι, και σου εγγυάται πως θα χρειάζεσαι 30 ώρες μες την ημέρα σου για να τα προλάβεις όλα.

Υδροχόος
Τα άστρα εγκαινιάζουν μία περίοδο που μόνο βαρετή δεν θα είναι, για θέματα όπως είναι ο έρωτας, τα παιδιά ή/και η δημιουργία. Το να έρθει κανείς σε επαφή με το παιδί που υπάρχει μέσα του είναι κοσμογονία από μόνο του. Η δημιουργία, η τέχνη, το να ζεις τη ζωή στην κάθε της στιγμή και βεβαίως ο Έρωτας είναι μερικά από τα πιο σύντομα μονοπάτια προς την εσωτερική σου αιώνια παιδικότητα.
Με τον Ερμή να σιγοντάρει την επικοινωνία στον έρωτα, την ανταλλαγή ιδεών, τις πολύωρες ζωντανές συζητήσεις και τα πνευματικά ενδιαφέροντα, αυτό το διάστημα μπορεί να θεωρηθεί και ως η χαρά του (ερωτευμένου) Υδροχόου.

Ιχθείς
Με τις τρέχουυσες επιρροές των άστρων οι τοίχοι του σπιτιού σου Ιχθύ γίνονται διάφανοι, εκθέτοντας σε κοινή θέα τα εν οίκω. Οι καυγάδες αλλά και οι αιτίες τους, οι συμπεριφορές αλλά και κάθε τι που τις υπαγορεύει, η αγάπη ανάμεσα σε σένα και την οικογένειά σου αλλά και κάθε χειριστική συμπεριφορά από και προς αυτούς, βγαίνουν όλα στο φως της έκλειψης και της πανίσχυρης νέας σελήνης. Στόχος, να σε αφήσει χωρίς το άλλοθι της άγνοιας, για να αναγκαστείς να παραδεχτείς κάποια πράγματα, μπαίνοντας έτσι σε τροχιά να τα διορθώσεις ή να τα αλλάξεις εντελώς.
Με τον Ερμή στον 4ο ηλιακό σου οίκο από ένας ομηρικός καυγάς μεταξύ αδελφών δεν είναι διόλου απίθανο σενάριο. Τόσο αυτό, όσο και ένα μπαράζ βλαβών σε ο,τιδήποτε αφορά σε δίκτυο, internet κλπ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.