ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να μη μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια»

Φ. Γεννηματά: «Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη»

Την αναγκαιότητα μίας εθνικής γραμμής με στόχευση την υλοποίηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία, την αναδιάρθρωση και ελάφρυνση του χρέους και επαναπροσδιορισμό των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα, προκειμένου η Ελλάδα να ξανακερδίσει την αξιοπιστία της, ως πολιτικό σύστημα και ως χώρα, επισήμανε, κατά την άφιξή της  στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
genimata

Η κ. Γεννηματά, που βρίσκεται σε διήμερη περιοδεία στη Θράκη με την οποία, όπως ανέφερε, υπάρχουν «ισχυροί δεσμοί καθώς το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στήριξε την προσπάθεια της Θράκης για ανάπτυξη», εξέφρασε μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη, μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να μη μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επαχθή και βαριά, σημειώνοντας, πως «δεν βγαίνει» και επανέλαβε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης, την οποία «πολύ έγκαιρα εμείς αναδείξαμε, προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.