ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μειονοτικό δήμο η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Φ.Γεννηματά: Η Θράκη έχει κλείσει την πόρτα στον φανατισμό

Τον ορεινό μειονοτικό δήμο της Μύκης στην Ξάνθη επισκέφθηκε, νωρίς το μεσημέρι, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Τζεμίλ Καπζά και πολίτες της περιοχής.

Από την Σμύνθη, έδρα του δήμου Μύκης, η κ. Γεννηματά έκανε ειδική αναφορά στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, επισημαίνοντας ότι «η Θράκη έχει κλείσει την πόρτα στον φανατισμό».

«Διαφορετικοί άνθρωποι, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές τους επιλογές ζουν αρμονικά, δουλεύουν για το κοινό καλό του τόπου, της πατρίδας μας. Εδώ, οι ντόπιοι, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, μαζί με τους φοιτητές που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχουν διαμορφώσει ένα ελληνικό πολύχρωμο μωσαϊκό, το οποίο είναι μεγάλη δύναμη και πλούτος για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη», τόνισε η κ. Γεννηματά και σημείωσε ότι «τη Θράκη της ισονομίας, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη τη στήριξαν διαχρονικά, στην προσπάθειά της για ανάπτυξη».

«Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπάτησε και τη μειονότητα. Γνωρίζουν, όμως, όλοι ότι το ΠΑΣΟΚ στάθηκε στο πλευρό τους όλα τα προηγούμενα χρόνια, μέσα από προβλήματα και καθυστερήσεις. Όμως, ήταν πάντα εκεί με σεβασμό και ειλικρίνεια και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.