ΕΛΛΑΔΑ

Είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Φήμες και αντιδράσεις για τη σελίδα στο Facebook «Θάνατος στα ζώα»

Εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η "είδηση" ότι "συνελήφθη"  ο διαχειριστής της σελίδας στο facebook «Θάνατος στα ζώα – Η επιστροφή»  μέσω της οποίας προέτρεπε στην κατανάλωση οικόσιτων ζώων συντροφιάς "ως εναλλακτική πηγή κρέατος", εξοργίζοντας χιλιάδες φιλόζωους.
thanatos-sta-zoa

Η "είδηση" αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ο διαχειριστής, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διοικητικό στέλεχος εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Οπως δήλωσε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλης Θεοχάρης, το όνομα της εταιρείας δεν θα δημοσιευθεί έως ότου γίνουν οι απαραίτητες έρευνες από κλιμάκια του ΕΦΕΤ. H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από πολλαπλές καταγγελίες, ανακάλυψε την ΙΡ του δράστη, κατάφερε να τον εντοπίσει με την βοήθεια τεχνολογίας GtP. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να απολογηθεί".

Οπως, όμως όλα δείχνουν πρόκειται για άλλο ένα hoax. Αρκεί το όνομα του "αστυνομικού υποδιευθυντή" που τυχαίνει να είναι ίδιο με εκείνο του "ήρωα" της γνωστής σειράς "Λάμψη", Βασίλη Θεοχάρη.

Ο ίδιος ο διαχειριστής γράφει στην σελίδα του: "Καταρχάς θέλω να διευκρινίσω ότι η είδηση της σύλληψης μου είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις από την τεχνολογία GtP, ακόμα και όταν έχεις καλύψει την IP σου με Proxy KfC.
Αυτή τη στιγμή σας γράφω το ύστατο χαίρε μέσα από τα κρατητήρια, με laptop που μου δάνεισε ο αστυνόμος Θεοχάρης, αφού με είπε 30 φορές σκουλήκι.  Τουλάχιστον οι θανατοποινίτες επιλέγουν το τελευταίο τους γεύμα. Αυτό έχω μόνο να περιμένω".

Προφανώς πρόκειται για σατιρική σελίδα που μάλλον έχει περάσει τα όρια του χιούμορ!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.