ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα

Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας - Απεγκλωβίστηκαν οι ένοικοι

Στον απεγκλωβισμό ενοίκων από τα διαμερίσματα πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Έλληνος Στρατιώτου, στην Πάτρα, προχώρησε σήμερα τα ξημερώματα η Πυροσβεστική υπηρεσία, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο υπόγειο.
fotiapatra

Ειδικότερα, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, οι ένοικοι της πολυκατοικίας αντιλήφθηκαν να βγαίνουν καπνοί από το υπόγειο και αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο τέσσερα οχήματα με 10 άνδρες και άρχισαν αμέσως την κατάσβεση.Όμως, επειδή στο κλιμακοστάσιο υπήρχαν καπνοί, ξεκίνησε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενοίκων, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα. Έτσι, με την βοήθεια κλιμακοφόρου οχήματος οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν με ασφάλεια, από διάφορους ορόφους, επτά ενοίκους της πολυκατοικίας.

Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες έκαναν ελέγχους σε όλους τους ορόφους, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε κάποιος εγκλωβισμένος, ενώ έπειτα από λίγο κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, πριν επεκταθεί σε άλλα σημεία τη πολυκατοικίας.

Σχετικά με τα αίτια της φωτιάς σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος, ενώ σημειώνεται ότι στην ίδια πολυκατοικία είχε εκδηλωθεί πάλι φωτιά πριν από περίπου 10 ημέρες, όπου και τότε χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.