ΚΟΣΜΟΣ

Στην τελετή μνήμης για τους νεκρούς αστυνομικούς

Γάλλος αστυνομικός αρνήθηκε χειραψία σε Ολάντ και Βαλς

Αξιωματικός της αστυνομίας αρνήθηκε να σφίξει το χέρι του προέδρου Ολάντ και του πρωθυπουργού Βαλς στην τελετή μνήμης για τους νεκρούς αστυνομικούς.
french

Μια δυσάρεστη εξέλιξη επιφύλασσε ένας ανώτερος αξιωματικός της Γαλλικής Αστυνομίας, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς στην τελετή μνήμης στις Βερσαλλίες για τον αστυνομικό διοικητή και την σύντροφό του που δολοφονήθηκαν στο Παρίσι από τρομοκράτη.

Ο αστυνομικός, ήταν σε στάση προσοχής όπως όλοι ο συνάδελφοι του, όταν το πρόεδρος της Δημοκρατίας πέρασε από μπροστά τους, σφίγγοντας τα χέρια καθενός αξιωματικού. Ο συγκεκριμένος όμως, συνέχισε να κοιτά ευθεία μπροστά αγνοώντας τον πρόεδρο.

Λίγο μετά όταν επιχείρησε να του σφίξει το χέρι ο πρωθυπουργός, ο αστυνομικός κούνησε αρνητικά το κεφάλι του. Ο Μανουέλ Βαλς, πάγωσε από την αντίδραση του αξιωματικού και τον χτύπησε φιλικά στον ώμο για να εισπράξει ως απάντηση ένα ψυχρό  βλέμμα από τον αστυνομικό.

 

Λίγο αργότερα, όταν τελείωσε η τελετή, δημοσιογράφος ανάρτησε στο Twitter ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον αστυνομικό να απομακρύνεται με πατερίτσες.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.