ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα

Γιώργος Παπανδρέου: Να φύγουμε από τις μικροφιλοδοξίες

Την ανάγκη υλοποίησης μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει ένα πρόγραμμα μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών.
george

Σε συνέντευξή του στην ΕΤ3 ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε την πρότασή του για εθνική συνεννόηση και ζήτησε «να φύγουμε από τις μικροφιλοδοξίες και να δούμε ότι σε αυτή τη χώρα όλοι θα βουλιάξουμε».

Σε ερώτηση σχετικά με το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς και αν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα και γι αυτό δεν τα βρίσκουν με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Εγώ δεν θα το βάλω σε προσωπική βάση. Μπορεί να υπάρχουν προσωπικά προβλήματα αλλά εγώ δεν κρατάω πικρίες με κανέναν. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε: Μπορούμε πάνω σε ένα πρόγραμμα; Δεν είναι θέμα το όνομα ή το ποιος είναι ο άλλος. Μπορεί να υπάρξει ένα πρόγραμμα που θα συμφωνήσουμε γενικότερα, πολιτικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;»

Ο πρόεδρος του Κινήματος περιόδευσε το πρωί στις Σέρρες όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη. Επισκέφθηκε επίσης, το Εργατικό Κέντρο και δήλωσε πως «η χώρα χρειάζεται σχέδιο, τόλμη και αποφασιστικότητα, χρειάζεται συνεννόηση των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. thanos 15:35 15/06/2016

    Kι όμως ,αυτός ο Αλήτης κυκλοφορει στη χώρα που κατέστρεψε ,σώος και Αβλαβής…..?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.