ΚΟΣΜΟΣ

Συγχαρητήρια από τον Ομπάμα

Η Χ. Κλίντον κέρδισε το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών

Η εκλογή μιας γυναίκας ως προεδρικής υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος αποτελεί ορόσημο, τόνισε η Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας ότι θέλει να δώσει συγχαρητήρια στον Μπέρνι Σάντερς για τη διεξαγωγή της πρεκλογικής εκστρατείας.
clinton

Η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε τη νίκη της, δηλώνοντας ότι:  «μαζί εξασφαλίσαμε το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος» σύμφωνα με ηλεκτρονικό μήνυμα της καμπάνιας της.  Η Χίλαρι Κλίντον νίκησε στο Νιου Τζέρσεϊ, σύμφωνα με την πρόβλεψη του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Η κ. Κλίντον τόνισε ότι η εκλογή μιας γυναίκας να είναι προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, αποτελεί ορόσημο, ενώ δήλωσε επίσης, ότι θέλει να δώσει συγχαρητήρια στον Μπέρνι Σάντερς για τη διεξαγωγή της πρεκλογικής εκστρατείας.

Παράλληλα η ίδια, επισήμανε ότι η συζήτηση που άνοιξε ο Σάντερς για την ανισότητα των εισοδημάτων, ήταν καλή για το Δημοκρατικό Κόμμα.

xilarius

Τα συγχαρητήρια του Ομπάμα

O πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα συνεχάρη την Χίλαρι Κλίντον για τη συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού των εκλεκτόρων που απαιτούνται για την εξασφάλιση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο Αμερικανικός πρόεδρος τηλεφώνησε χθες, τόσο στην Χίλαρι Κλίντον, όσο και στον συνυποψήφιό της, Χένρι Σάντερς.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα συναντηθεί αύριο με τον Σάντερς στο Λευκό Οίκο, μετά από αίτημα του συνυποψηφίου της Κλίντον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.