ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυστικό σχόλιο από το Κίνημα για τα περί «φουσκωμένου ελλείμματος»

Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση

Τις νέες αναφορές στα περί «φουσκωμένου ελλείμματος» αποφάσισε να καυτηριάσει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Με σχόλιό του στα social media κάνει λόγο για έναν «νέο κύκλο στην παρωδία περί «φουσκωμένου ελλείμματος» από τους αρνητές των πραγματικών προβλημάτων της χώρας και των συνεπειών.
kast

Αναρωτιέται δε, ως πότε θα συνεχίζεται αυτή η παρωδία, που κρατά πάντως ήδη πέντε χρόνια και πλέον,παρά το γεγονός ότι έχει πολλάκις απαντηθεί από τους κυβερνώντες τη διετία 2009-2011, αλλά και από την ίδια την πραγματικότητα…

Και όλα αυτά, την ώρα που το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ζητά μετ’ επιτάσεως εθνική συνεννόηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ερωτηθείς για τυχόν συνεργασία του κόμματός του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο υπεύθυνος του Κινήματος για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Σχεδιασμού Χάρης Καστανίδης, έκανε λόγο για «τεράστιες αποκλίσεις» με την πολιτική που ασκείται.

«Είναι πολύ στενή η οπτική θέα του να σκέφτεται το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατ’ αρχήν, υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις σε ό,τι αφορά την πολιτική που ασκείται», είπε,ανοίγοντας κατά πολύ τη βεντάλια των συνεργασιών στο πλαίσιο της ανάγκης για εθνική συνεννόηση.

«Η θέα μας είναι πολύ ευρύτερη, η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση», είπε, μιλώντας στον Real FM. Παρατηρώντας ότι η χώρα βρίσκεται σε κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι «δεν πρόκειται να βγει από την κρίση,αν δεν υπάρξει ένας τρόπος να συνεννοηθούμε εθνικά, τουλάχιστον οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου».

Ειδικότερα, ο κ. Καστανίδης ξεκαθάρισε ότι στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την πολύ μικρή θέα των επιλεκτικών συγκλίσεων, όπως για παράδειγμα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, περιέγραψε τον ρόλο τους ως αυτόν των ανθρώπων που με τις μικρές τους δυνάμεις θα προσπαθήσουν να σπρώξουν το σύνολο των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου σε μία εθνική συνεννόηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.