Neo

Η Ζωή πάει στο Βερολίνο!

Στο Βερολίνο μεταβαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να συμμετάσχει, ως κεντρική ομιλήτρια, σε εκδήλωση για την ελληνική κοινότητα στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο του Βερολίνου, αλλά και σε συνέδριο του Ιδρύματος Rosa Luxemburg.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα «Το δημοκρατικό καθήκον Αντίστασης στο μνημονιακό καθεστώς ως αφετηρία ανατροπής του» την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο (Mittelstr. 33) του Βερολίνου.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συμμετάσχει στη δημόσια συζήτηση του Ιδρύματος Rosa Luxemburg με θέμα: “Σχέδιο Α, Β, Γ για την Ευρώπη – Τι μας ενώνει;”
Το Ίδρυμα Rosa Luxemburg προσκαλεί πάνω από 100 ακτιβιστές και προσωπικότητες από οργανώσεις, συνδικάτα, κοινωνικά κινήματα και κόμματα της Αριστεράς από περισσότερες από 20 χώρες, προκειμένου να συζητήσουν για τις επιλογές και τις στρατηγικές της Αριστεράς στην Ευρώπη, μετά τη συνθηκολόγηση – προδοσία του περασμένου καλοκαιριού.

Στο περιθώριο της επίσκεψής της η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συναντήσει εκπροσώπους κοινωνικών κινημάτων, ακτιβιστές, εκπροσώπους συνδικάτων, εργαζόμενους αλλά και μέλη των πρωτοβουλιών για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.