• Ελαμψαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού!

Neo

Ιδιοτελής αντιπερισπασμός…

Ως μία ευκαιρία να εξαντλήσουν την κακοήθειά τους οι δύο κραταιές τότε παρατάξεις, περιγράφει την αλλαγή του εκλογικού νόμου στο παρελθόν στην χώρα μας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
ÁÈÇÍÁ- äéõðïõñãéêÞ åðéôñïðÞ ãéá ôéò óõã÷ùíåýóåéò öïñÝùí ôïõ äçìïóßïõ-óõíÝíôåõîç ôýðïõ ôïõ Èåüäùñïõ ÐÜãêáëïõ.(EUROKINISSI-ÂÁÉÏÓ ×ÁÓÉÁËÇÓ)

Έτσι και τώρα, υποστηρίζει ότι η όλη συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου από την κυβέρνηση, δεν είναι παρά ένας …ιδιοτελής αντιπερισπασμός.

«Ο κ. Τσίπρας έχει δύο επείγουσες ανάγκες. Η πρώτη είναι η προσαρμογή με τοσυμφέρον, καθαρά κομματικό, του δευτέρου στις επόμενες εκλογές. Αυτό είναι τοσυμπέρασμα που προκύπτει μετ’ επιτάσεως από τις δημοσκοπήσεις. Θέλει λοιπόν ναελαττωθεί, από 50 σε 30 ας πούμε, η επιδότηση του πρώτου, αφού ο πρώτος θαείναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ανπροκύψει από μια τέτοια αλλαγή ακυβερνησία. Ιδιοτελώς ασχολείται μόνο με τηδυνατότητα των στελεχών του να επανεκλεγούν. Η δεύτερη είναι να μεταθέσειτη συζήτηση από τα συνεχώς οξυνόμενα βιοποριστικά προβλήματα των λαϊκώνστρωμάτων σε θεσμικές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. 200 ψήφους δεν έχει.Για να μην είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας η συζήτηση θα περιστρέφεταισυνεχώς γύρω από την απόκτηση αυτών των ψήφων που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορείνα προσφέρει», λέει, καταλογίζοντας «κολοσσιαίες ευθύνες» και στην ηγεσία τηςΝΔ που δείχνει πρόθυμη να μπει στην ουσία της συζήτησης…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 10:24 24/06/2016

    Ετσι μπράβο, ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΑ, Αντιπρόεδρε . . .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.