ΕΛΛΑΔΑ

Προσφέρει θέσεις εργασίας

Iδιωτική ασφάλεια «απορροφά» 100 εργαζομενους της Πυρσός Security

Πάνω από 100 θέσεις εργασίας στο προσωπικό της Πυρσός Security που έβαλε λουκέτο προτίθεται να προσφέρει ο όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας G4S.
pirsos

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν διάφορους τομείς εξειδίκευσης στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Οι διαδικασίες πρόσληψης έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν από σήμερα, Πέμπτη, το Κέντρο Επιλογής και Εκπαίδευσης προσωπικού της G4S (Φερρών 15, πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα).

Με περισσότερους από 2.500 υπαλλήλους σε 35 ελληνικές πόλεις, η G4S είναι o μεγαλύτερος Όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα και διακινεί σε ετήσια βάση αξίες που ισούνται με το 50% του ΑΕΠ της χώρας.

Η μητρική, G4S plc, με ετήσιο κύκλο εργασιών 9 δισ. ευρώ, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο εργοδότη στον κόσμο απασχολώντας πάνω από 600.000 υπαλλήλους σε 120 χώρες.

Η εταιρεία Πυρσός Security έβαλε λουκέτο και περίπου 800 εργαζόμενοι έμειναν χωρίς δουλειά, ενώ ήταν απλήρωτοι εδώ και μήνες.

Το κλείσιμο της εταιρείας φαίνεται ότι ήταν προδιαγεγραμμένο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ υπήρχαν και πολλές καταγγελίες από εργαζομένους για καθυστερήσεις δεδουλευμένων έως και οκτώ μήνες.

Η Πυρσός είναι μια από τις τρεις μεγάλες εταιρείες χρηματαποστολών στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.