ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την Φώφη και τον Σταύρo

Υποψήφιος και ο Θεοχαρόπουλος

Την υποψηφιότητά του για το νέο σχήμα, στον βαθμό που θα προχωρήσει η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Σκάι για την Κεντροαριστερά και ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος για επικεφαλής του νέου σχήματος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, υποστήριξε ότι στον βαθμό που δρομολογηθούν οι διεργασίες του ενιαίου σχήματος της κεντροαριστεράς, θα είναι υποψήφιος στη διαδικασία από τη βάση, με στόχο να προχωρήσουν μπροστά με ενότητα και ανανέωση.

«Στόχος είναι ο ενιαίος προοδευτικός σοσιαλδημοκρατικός φορέας που θα ενώσει τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, του μεταρρυθμιστικού κέντρου και της ανανεωτικής αριστεράς»,είπε, καλώντας σε ανανέωση ιδεών, πολιτικών πρακτικών και προσώπων. «Για να υπάρξει η κεντροαριστερά ως ενιαίος φορέας στην κοινωνία, απαιτείται να μιλήσουμε με καθαρές κουβέντες για το πώς θέλουμε την χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα», είπε, αποφεύγοντας πάντως να διευκρινίσει αν μιλά για ένα νέο κόμμα. «Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κεντροαριστερά, όπως είναι σε όλες τις χώρες,που θα δώσει τις προτάσεις με κοινωνική δικαιοσύνη και για την αύξηση και για την κατανομή του πλούτου», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υποψήφια για το σχήμα έχει εξ αρχής δηλώσει ότι θα είναι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ το ίδιο έκανε προ ημερών και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.