ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη ή μαϊμού-είδηση;

Ισχυρίζεται ότι είναι εραστής του μακελάρη του Ορλάντο

Ενας άνθρωπος με παραλλαγμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και της φωνής του εμφανίζεται σε βίντεο του Inside Edition ισχυριζόμενος ότι υπήρξε εραστής του Ομάρ Ματίν που αιματοκύλησε το γκέι-μπάρ στο Ορλάντο.
miguel

Ο υποτιθέμενος εραστής του Ομάρ, λέγεται Μιγκέλ και "αποκαλύπτει" ότι ότι το κίνητρο που τον οδήγησε στην μαζική δολοφονία δεν ήταν η τρομοκρατία, αλλά η εκδίκηση, καθώς είχε μάθει πως ένας Πορτορικάνος, από τους πρώην συντρόφους του πάσχει από AIDS.

«Ο Ματίν ήταν γλυκός και τρυφερός. Έψαχνε την αγάπη. Έψαχνε κάποιον να τον αποδεχτεί και να τον αγκαλιάσει» είπε ο Μιγκέλ ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Έκλαψα, όσο δεν φαντάζεστε. Αλλά έπρεπε να τα πω, γιατί η αλήθεια είναι, ότι το κίνητρό του δεν ήταν η τρομοκρατία. Πιστεύω ότι το έκανε για εκδίκηση. Μισούσε τους Πορτορικανούς, για ό,τι του έκαναν. Μου είχε πει 'θα τους κάνω να πληρώσουν, για όσα μου έχουν κάνει».

Η ύπαρξη αυτού του άνδρα αμφισβητείται από τις αρχές καθώς και από πολλά αμερικανικά ΜΜΕ και η όλη υπόθεση χαρακτηρίζεται ως κακοστημένη φάρσα με σκοπό να γίνει viral.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.