Neo

Ήξεραν για την αντισυγκέντρωση, αλλά το τόλμησαν

Οργίλη ήταν η αντίδραση της Κουμουνδούρου για τη χθεσινή αντισυγκέντρωση αναρχικών στην Αγία Παρασκευή, που είχε ως στόχο να εμποδίσει την συγκέντρωση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα έκανε λόγο για «νέους ΕΚΟΦίτες», ενώ η κατάσταση στην Αγία Παρασκευή λίγο έλειψε να βγει εκτός ορίων. Σημειωτέον πάντως ότι και οι ομιλητές (δηλαδή ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Ρήγας και ο υφυπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης) αλλά και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έφυγαν, αλλά περίμεναν να διαλυθεί η αντισυγκέντρωση προκειμένου να γίνει κανονικά η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, η τοπική οργάνωση είχε προειδοποιήσει και ήδη από την Τρίτη είχε σταλεί μαζικό SMS, που έγραφε: «Μεγάλη ανάγκη για περιφρούρηση λόγω αντισυγκέντρωσης. Όσοι μπορούν, μία ώρα πριν!». Μ’ άλλα λόγια, ήξεραν για την αντισυγκέντρωση οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά δεν… φοβήθηκαν.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. oρέστης 13:16 23/06/2016

    o Ρέγκλινγκ του ESM – παίζει σε όλα τα sites.

    τον γνωρίζεις; είναι αυτός που σου δίνει λεφτά για να πίνεις τον φραπέ σου κι ν ακούς παντελίδη….

    κατά τ άλλα πρόσεχε τι λες κι σε ποιον απευθύνεσαι – τα φασιστάκια σαν του λόγου σου να παν αλλού

    • Πέτρος 13:20 23/06/2016

      Μήπως τα λεφτά τα δίνει γιατί εσείς με τους Παπανδρέου-Καραμανλή-Σαμαρά-Βενιζέλο τινάξατε τη χώρα στον αέρα και πήγαν στα ταμεία των κομμάτων σας; Πρασινοφρουρέ και μισθοφόρε της συμφοράς

      • Ορέστης 13:41 23/06/2016

        έχεις μείνει λίγο πίσω – στον τσιπροκαμμένο τα έδωσε τα λεφτά, αφού έπεσαν στα δεκατέσσερα όχι απλά στα τέσσερα…

        λοιπόν, άντε στο σύνταγμα να χορέψεις καλαματιανό «εθνικά υπερήφανος» κι άσε μας ήσυχους με τις μπαρούφες σου

  2. Ορέστης 12:13 23/06/2016

    το παρουσιάζετε σχεδόν σαν ηρωική πράξη – εκεί στο μάτριξ να συνέλθετε κι να πάψετε να υποστήριζετε τη χειρότερη, πιο επικίνδυνη, σχεδόν προδοτική συγκυβέρνηση άκρας αριστεράς άκρας δεξιάς.

    μόλις χθες οι ξένοι δήλωσαν ότι η πρώτη περίοδος συριζανέλ κόστισε 100 ΔΙΣ στην ελλάδα – κι σεις μας πασάρετε ψευδοειδήσεις ….

    • Πέτρος 13:11 23/06/2016

      Ποιοί ξένοι έκαναν, ξενόδουλε, αυτή τη δήλωση; Μήπως αυτοί που σε πληρώνουν για να βγάζεις τη χολή σου; Ξεπουλημένε τραμπούκε

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.