ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Που αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Κατάθεση στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου έδωσε ο Πολάκης

Κατάθεση ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Δασούλα έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Ευτέρπης Κουτζαμάνη.
polakis

Αφορμή , όπως είναι γνωστό, αποτέλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πολάκη , ο οποίος είχε πει:«…….Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων, ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών – για να το πω κομψά - έχει δεσμεύσεις ή - για να το πω λιγότερο κομψά - είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος» .

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός μετέβη, όπως ορίζει ο νόμος στο γραφείο του υπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του αναφέρθηκε σε υποθέσεις που αφορούν σε θέματα υγείας και έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα για όλες αυτές.

Από την πλευρά του ο κ. Δασούλας θα μελετήσει και θα αξιολογήσει το περιεχόμενο της Υπουργικής κατάθεσης προκειμένου να αποφασίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του. Αν μεν κρίνει αναγκαίο ότι
χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση θα προχωρήσει την ερευνά του, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ,αν δηλαδή κρίνει ότι δεν στοιχειοθετούνται αδικήματα θα θέσει τη δικογραφία στο αρχείο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.