ΚΟΣΜΟΣ

Εισήχθη σε νοσοκομείο

Κατέρρευσε επί σκηνής ο διάσημος τραγουδιστής Meat Loaf

O Meat Loaf, ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής της ροκ που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1970 λιποθύμησε επί σκηνής χθες το βράδυ στο Έντμοντον στον δυτικό Καναδά έχοντας υποστεί «σοβαρή αφυδάτωση» στο τέλος της συναυλίας που έδινε εκεί, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του Τζέρεμι Ουέστμπαϊ.

«Εισήχθη σε ένα κοντινό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ρουτίνας» και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του είναι φυσιολογικά, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου.

Ο Meat Loaf ανταποκρινόταν πολύ καλά σήμερα το πρωί στα εξωτερικά ερεθίσματα κι αναρρώνει.
Σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας Edmonton Journal, ο 68χρονος μουσικός διακρίνεται να πετάει το μικρόφωνό του προτού καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τραγούδι "I'd Do Anything for Love", με το οποίο επανήλθε δυναμικά στα μουσικά δρώμενα το 1993.

Τα μέλη του συγκροτήματός του έσπευσαν αμέσως να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο Loaf είχε ήδη ακυρώσει τις δύο συναυλίες που είχε προγραμματίσει στο Κάλγκαρι τη Δευτέρα και το Μουζ Τζο, στο Σασκάτσουαν (δυτικά) το προηγούμενο Σάββατο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Αμερικανός τραγουδιστής επρόκειτο να επισκεφθεί και άλλες πόλεις του δυτικού Καναδά τις επόμενες δύο εβδομάδες, ωστόσο προς το παρόν οι συναυλίες του ματαιώθηκαν.

Ο Τζέρεμι Ουέστμπαϊ επισήμανε ότι νέες ημερομηνίες για τις εμφανίσεις αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Το 2015 ο μουσικός είχε ξεκινήσει εκ νέου τις συναυλίες έπειτα από απουσία δύο ετών, βάζοντας τέλος στις φήμες σχετικά με την οριστική απόσυρσή του από το μουσικό στερέωμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας: είχε ακυρώσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία το 2009 εξαιτίας ενοχλήσεων στις φωνητικές χορδές του.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που λιποθύμησε στη σκηνή, το ίδιο είχε συμβεί στο Λονδίνο το 2003 και άλλη μια φορά στο Πίτσμπουργκ το 2011.

Ο Meat Loaf, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μάρβιν Λι Αντέι, ανακοίνωσε τον Απρίλιο την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, με τον τίτλο Braver Than We Are και την πραγματοποίηση μιας περιοδείας στη βόρεια Αμερική διάρκειας ενός μήνα από την 28η Μαΐου.

Ο διάσημος καλλιτέχνης ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1970 και γρήγορα αναδείχθηκε χάρη στη μελωδική του φωνή και τη σκηνική του παρουσία. Ο τραγουδιστής έγινε γνωστός και από τους ρόλους του στις ταινίες «The Rocky Horror Picture Show» (1975) ή το «Fight Club» (1999) του Ντέιβιντ Φίντσερ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.