Neo

«Κάθοδος στον λαό» για Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ

Με… τα όπλα του Μάο θα πολιτευθεί το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός, οι «κορυφαίοι» της κυβέρνησης, αλλά και τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
tsipraslaos

Η χθεσινή Πολιτική Γραμματεία αποφάσισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να πραγματοποιήσει «κάθοδο προς τον λαό», προκειμένου να επουλωθούν τα τραύματα στο κοινωνικό προφίλ του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και του πρωθυπουργού, καθώς τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου και οι φοροεπιβαρύνσεις αναμένεται να δημιουργήσουν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις. Η εξειδίκευση των αποφάσεων και της τακτικής για την «κάθοδο στον λαό» θα γίνει στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήδη από χθες, ορισμένες ιδέες έχουν πέσει στο τραπέζι. Ο πρωθυπουργός προετοιμάζεται για ένα «θερμό» καλοκαίρι, καθώς θα πραγματοποιήσει αρκετές περιοδείες στην περιφέρεια, προκειμένου να τονώσει το ηθικό των τοπικών στελεχών, αλλά και να δείξει ότι αφουγκράζεται την κοινωνία. Ταυτόχρονα, οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης θα παίρνουν κάθε σαββατοκύριακο… αεροπλάνα και βαπόρια και θα μεταβαίνουν σε πρωτεύουσες νομών ανά την Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσουν με κατοίκους, με τοπικούς φορείς αλλά και με τα τοπικά ΜΜΕ. Επίσης, επιτροπές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα «οργώσουν» τη χώρα, ώστε να «ζεσταθεί» η βάση του κόμματος και να γίνουν αρκετές εγγραφές μελών, ενόψει του Συνεδρίου που προγραμματίζεται για το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Βεβαίως, επειδή όλα αυτά… δεν γεμίζουν τα πορτοφόλια των πολιτών, ενέχουν και το ρίσκο τους: ήδη, κυβερνητικά στελέχη έχουν βιώσει αποδοκιμασίες σε κατά τόπους επισκέψεις και συνεδριάσεις τοπικών επιτροπών. Ωστόσο, όταν το θέμα των αποδοκιμασιών τέθηκε χθες στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όλοι συμφώνησαν πως πρόκειται για «μεμονωμένα περιστατικά» που «δε θα μας εμποδίσουν να επαναπροσεγγίσουμε τον λαό», όπως ελέχθη χαρακτηριστικά…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. GEORGIA. 19:35 01/06/2016

  Κοιτάχτε την φωτογραφία.Κρατάει την κοιλιά του ο Τσίπρας από τα κιλά που έχει πάρει λόγο καλοπέρασης.Την ίδια ώρα ο Ελληνικός Λαός πένεται και πεινάει από την βαριά φορολογία του ΣΥΡΙΖΑ.Άς κατέβει στο Λαό με τους αλήτες του προδοτικού κόμματός του και θα δούν τι σκατά θα φάνε.

 2. FRIDA. 19:30 01/06/2016

  Μην επιχειρήσει να κατέβει στο λαό ο ψεύτης Τσίπρας μαζί με τα ρεμάλια τους βολεμένους καρεκλοκένταυρους βουλευτές του μορφώματος του.Κοροιδεύει συνεχώς τον Ελληνικό λαό, λέει ψέματα για όλα, μας χρεοκόπησε, μας μπούκωσε φόρους και μας γέμισε ισλαμιστές λαθρομετανάστες.Μόνο κάτι φασιστόμουτρα δοεφθαρμένοι Δημόσιοι υπάλληλοι και λαθραίοι ισλαμιστές συμπαθούν τον Τσίπρα.Το 80% του Ελληνικού Λαού είναι εναντίον του.Κάθε μέρα παντού σε λεωφορεία, μετρό, καταστήματα όλοι τον βρίζουν με τα χειρότερα λόγια και τον λένε προδότη και ανθέλληνα που είναι καί αλήθεια.Άν τολμάει να πάρει την Περιστέρα και να πάει σε ένα ανοικτό θέατρο να δεί κάποια παράσταση.Οι ντομάτες και τα γιαούρτια θα πέσουν βροχή και άς έχουν ΦΠΑ 24%

 3. Mνήμων 18:28 01/06/2016

  ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ ‘’ΠΑΝΩ’’-ΚΑΤΩ Η ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’ ΤΗΣ … ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ?
  ===========================================================
  ‘’ ΞΕΧΕΙΛΩΧΕ’’ Η …ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ..!!!!
  ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ CDS 05/06/[email protected]:43

  Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του.

  100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ –ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ

  Καταπέλτης κατά Καμμένου είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση των CDS.

  Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικούς» στους ισχυρισμούς του πρόεδρου των ΑΝΕΛ και τότε βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου για τα περίφημα CDS και την εμπλοκή σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τον αδελφό του Ανδρίκο».

  Παράλληκα, καταδικάζει τον Πάνο Καμμένο σε αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη που προκάλεσε στην εταιρία, ισχυριζόμενος πως αυτή αγόρασε τα «γυμνά» ασφάλιστρα δανειστικού κινδύνου (CDS) με βάση αναφοράς τα ελληνικά ομόλογα που πούλησε στο τέλος του 2009 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

  Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων. Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών.

  Οι δικαστές έκριναν επίσης, πως κάθε φορά που ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ και του επιδίκασαν τα δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.