ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δηλώσεις για το Προολυμπιακό

Κατσικάρης για Αντετοκούνμπο και Παππά

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στους δημοσιογράφους στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ενόψει Προολυμπιακού και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Παππά.
katsikaris

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την αποχώρηση του Ζήση, αλλά και τον Νίκο Παππά.

Για την αποχώρηση του Νίκου Ζήση υπογράμμισε: «Είναι πολύ δύσκολο, να αντικαταστήσεις τον Νίκο Ζήση. Με την προσωπικότητα που είχε και το ταλέντο του, ήταν ένας φυσικό ηγέτης στην ομάδα. Δεν το ζήτησε ποτέ και ήταν από
μόνος του. Τον ευχαριστούμε για όλα και είναι πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε».

Για τον Νίκο Παππά είπε: «Ο Νίκος είχε παράπονα από μένα και τα είπε δημόσια. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις συνεργαστεί με κάποιον και ο Νίκος δεν έχει συνεργαστεί ποτέ μαζί μου. Είναι κρίμα, γιατί και πέρσι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συνέχισε να έχει την ίδια άρνηση και όχι μόνο με μένα, αλλά και με τον κόουτς Μίσσα. Όταν δεν μπορεί να βρεθεί επικοινωνία, δεν μπορώ να πιέσω κανένα. Είναι κρίμα, γιατί είναι παίκτης με ταλέντο που πρέπει να δουλέψει περισσότερο, αλλά μπορεί να δώσει πάρα πολλά».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μία σύντομη ανάλυση που είναι ειδική περίπτωση παγκοσμίως. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Οι Μπακς του έδωσαν μία ιδιαίτερη ευκαιρία, του έδωσαν την μπάλα στα χέρια. Την πρώτη του χρονιά, έπαιζε πολύ μακριά από την μπάλα, όπως και σε μας. Πέρσι λίγο πιο κοντά και φέτος θα είναι ένας παίκτης που θα αποφασίζει για εμάς. Πέρα από τον Γιάννη, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα έχουν πολλούς ρόλους. Αλλάζουν πια οι θέσεις, οι παίκτες θα πρέπει να ξέρουν να παίζουν και κοντά και μακριά από την μπάλα. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μία ομάδα που δεν θα είναι προβλέψιμη, ούτε θα περιορίζεται αν οι αντίπαλοι σταματήσουν τον Αντετοκούνμπο. Θεωρώ πως ο Γιάννης θα κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους και η Ελλάδα θα παίξει μπάσκετ ουσίας, αλλά και θεάματος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.