Neo

Και όμως, θα τη…γλιτώσουν

«Και όμως,δεν αίρεται», υποστηρίζει για το ‘κυβερνητικό συγχωροχάρτι’ σε υπουργούς και βουλευτές που μετέχουν σε εξωχώριες εταιρείες, υποστηρίζει κατά το πάλαι ποτέ «και όμως γυρίζει» του Γαλιλαίου, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Χάρης Καστανίδης.
kastanidis

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση, στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσε η όλη διάταξη, την πήρε πίσω, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα,ό,τι ήταν να επιτευχθεί, επετεύχθη. Ειδικότερα, μιλώντας στον Σκάι, ο Χάρης Καστανίδης υποστήριξε ότι η κυβερνητική ρύθμιση θα ισχύσει για τουλάχιστον μία ημέρα και κατ’ αυτό τον τρόπο θα αρθεί το αξιόποινο και θα τη …γλιτώσουν οι πολιτικοί που έχουν ή μετέχουν σε τέτοιες επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ως υπουργός Δικαιοσύνης το 2010, ο ίδιος είχε εισηγηθεί νόμο που απαγόρευεκαθολικά τη συμμετοχή υπουργών και βουλευτών σε offshore εταιρίες και προέβλεπε πέραν τωνχρηματικών ποινών, την αυτοδίκαιη έκπτωση από το αξίωμα τυχόν παραβάτη.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Η ξεφτίλα με μεγαλοπρέπεια.
  Δεν έμεινε τίποτα όρθιο.
  Η απογοήτευση έχει επικρατήσει της αισιοδοξίας.ΔΥΣΤΥΧΏΣ.

 2. freeman 13:02 01/06/2016

  Γιώργαρε Παπανδρέου , τα διακομματικά κομματόσκυλα & οι νταβάδες τους καραδιαπλεκόμενοι τραπεζιτομιντιάρχες ιδιώτες , ΑΦΟΥ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ως . . . Γιωργάκη-ηλίθιο-προδότη (έπεισαν εύκολα με τα Δημοσιογραφοσκούλικα το πόπολο) , υπονόμευσαν Οπεν γκοβ, Διαύγεια και ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ και τον Δρακόντειο Νόμος ΣΟΥ , τον 3849/2010 που τροποποιεί επί το ακραία αυστηρότερο νόμο του 2003 . Ο Νόμος 3849/2010 της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου , που απαγόρευε ρητά τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων καθ’ οιονδήποτε τρόπο, είτε άμεσα είτε με παρένθετα πρόσωπα, σε εξωχώριες (offshore) εταιρείες. Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Γ.Γραμματείς, Διοικητές Δημόσιων Οργανισμών & ΔΕΚΟ , Περιφερειάρχες, ανώτερα & ανώτατα στελέχη Δημόσιας διοίκησης , Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δικαστές και ΟΛΟΣ ο Διαπλεκόμενος ΛαμογιοΙδιωτικός τομέας (ΤραπεζιτοΜιντιάρχες και Δημοσιογραφοτσάτσοι προπαγανδιστές τους) που μοίραζε τις μίζες ή έκανε τα κονέ (γιατί η διαφθορά θέλει ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ, ένας δωροδοκεί & ένας δωροδοκείται ) , ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΗΣΑΝ ΘΑΝΆΣΙΜΑ τον Παπανδρέου & τον Παπακωνσταντίνου . Ο Δρακόντειος νόμος ΤΟΥ Γ.Παπανδρέου 3947/2010 ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ με το Σύνθημα //ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε// και το //λεφτά υπάρχουν ΑΝ αλλάξουμε και μειώσουμε την σχεδόν καθολική διαφθορά// όσων μπορούσαν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι , γιατί το να το παίζεις τίμιος επειδή ΔΕΝ μπορείς να είσαι άτιμος ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ (βλ: Συριζόσκυλα, που έκαναν ΝΤΟΥ να λαφυραγωγήσουν το Κράτος) . Ακόμα και για την παραδοχή του Γ.Παπανδρέου ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ διαφθορά σε Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα , την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ώς ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΕΡΤΑ , κλασική συμπεριφορά μαφιόζων και νονών . . .
  Τα πασοκοσκυλα ΔΕΝ πίστεψαν ότι το //ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε// και το //λεφτά υπάρχουν ΑΝ αλλάξουμε και μειώσουμε την σχεδόν καθολική διαφθορά// ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΆΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, σκεπτόμενα , ας αρπάξουμε τις κουτάλες και μετά τον . . . Γιωργάκη ποιος τον υπολογίζει , θα τον έχουμε όμηρο ! Όταν είδαν όμως ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ (βλ: Ακη) ΣΕ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΑΓΚΑΛΙΆ ΜΕ διακομματικά κομματόσκυλα και τους κοινούς ψυχαρονονούς τους .
  ΤΩΡΑ αφου ΞΕΠΛΥΝΑΝ-ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ δικονομικά ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ (όχι μόνο τα πολιτικά, που τάχα οι Δημοσιογραφοτσάτσοι εστιάζουν-αποπροσανατολίζουν ) ΤΩΡΑ . . . ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ πάνω από το χυμένο γάλα . . .

 3. Συνεργαζόμενοι και συστεγαζόμενοι προδότες.

 4. Μας θυμίζει αυτό τον νόμο του δικτάτορα Παπαδόπουλου για να πάρει το διαζύγιο από την γυναίκα του .
  Τι Παπαδόπουλος λοιπόν , τι Φλαμπουράρης ….η σημορία της Αίγινας καλά κρατεί .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.