ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Να προκριθούμε στους ομίλους»

Κετσπάγια: Πρώτος στόχος για την ΑΕΚ η Ευρώπη

Την πρώτη της προπόνηση για την νέα σεζόν έκανε σήμερα η ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να δείχνει ξεκάθαρος από την αρχή.

Ο Γεωργιανός προπονητής της Ενωσης τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει στόχο να προχωρήσει στην Ευρώπη, ενώ για τις μεταγραφές είπε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε μία ομάδα όπου έχω αγωνιστεί και ως παίκτης. Σίγουρα το περιβάλλον για μένα δεν είναι άγνωστο. Ξεκινάμε σήμερα και βλέπουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον πρώτο στόχο, ο οποίος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League:

«Να δουλέψουμε στην προετοιμασία, να ετοιμάσουμε την ομάδα, όπως ξέρετε πολύ γρήγορα ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται. Δυστυχώς δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Πρώτος στόχος για εμάς είναι η πρόκριση στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει λείψει πολλά χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ χρειάζεται και αξίζει να παίξει σε αυτές τις διοργανώσεις και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στα γκρουπ του Europa League».

Το φλέγον ζήτημα των μεταγραφικών δεν θα μπορούσε να λείψει από την κουβέντα: «Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, μιλάμε καθημερινά με τους Μπάγεβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Μιλοβάνοβιτς, έχουμε κάποιους στόχους, είναι δύσκολο να βγούμε και να πούμε κάποια ονόματα. Αν είναι να πούμε κάτι, θα πούμε γι’ αυτούς που θα είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν στην ομάδα. Είναι καλό ότι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής χρονιάς, μία χρονιά η οποία θα έλεγα πως είναι επιτυχημένη. Η ομάδα κατάφερε να πάρει το Κύπελλο και είχε συμμετοχή στα Play Offs. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απ’ ότι κάναμε την περσινή χρονιά.

Και αυτό ήταν που είπαμε με τους παίκτες. Να παλέψουμε δηλαδή, να δουλέψουμε καλά, να δει από την ομάδα ο κόσμος αυτά που περιμένει. Κάθε ημέρα περιμένουμε μεταγραφή. Δεν έχουμε και τον χρόνο. Όσο πιο γρήγορα θα έρθουν οι παίκτες, τόσο καλύτερα για εμάς. ‘Εχουμε κάποιους στόχους, μιλάμε με κάποιους παίκτες, ελπίζουμε ότι θα καθαρίσουμε γρήγορα με αυτές τις υποθέσεις.

Σίγουρα χρειαζόμαστε σέντερ φορ στην ομάδα. Εγώ θα ήθελα σε όλες τις γραμμές να υπάρξει ενίσχυση. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει». Όταν ρωτήθηκε για τον Λαΐφη ο Κετσπάγια έκανε... ντρίμπλα: «Κοιτάζουμε όλες τις περιπτώσεις, δεν μπορώ να πω τώρα με σιγουριά τίποτα. Ελπίζω όσο σύντομα γίνεται να γίνουν αυτές οι μεταγραφές, ώστε η ομάδα να είναι κομπλέ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.