ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Πρέπει να πάει φυλακή

Οργή της Ν.Δ. για Πολάκη - Κουμουτσάκος: Δεν τον παραιτούν

«Υπουργός υβρίζει όλους τους δικαστές. Δεν παραιτείται, ούτε τον παραιτούν», είναι το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, σχετικά με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, περί «παραδικαστικών κυκλωμάτων».
koumoutsakos

«Υπουργός υβρίζει όλους τους δικαστές. Δεν παραιτείται, ούτε τον παραιτούν. Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, για τη χθεσινή δήλωση του αναπληρωτή Υγείας, σε ομιλία του στο Περιστέρι, περί παραδικαστικών κυκλωμάτων.

Ο κ.Πολάκης, το βράδυ της Πέμπτης σε ομιλία του στο Περιστέρι, ανέφερε ότι: «το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων».

«Ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών και πρέπει να μπει νέο αίμα σε αυτό το σώμα, για να το πω κομψά, έχει δεσμεύσεις ή για να το πω λιγότερο κομψά είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης πρέπει να μπει φυλακή

Μία ημέρα μετά την προσωπική κόντρα που είχαν στη βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ασκεί αυστηρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τους δικαστές.

Με την ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορεί τον κ. Πολάκη ότι προσπαθεί να εκφοβίσει τους δικαστές και αναρωτιέται γιατί δεν παίρνει θέση ο Πρωθυπουργός. Τέλος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πρέπει να πάει φυλακή

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.