Neo

Λαϊκισμός …international

«Ο λαϊκισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των δικών μας πολιτικών, ούτε καν των Βαλκάνιων ή των ‘ανατολικών και νοτίων’. Διαπρέπουν συχνά και οι αριστοκράτες –κατά τα άλλα- Βρετανοί», σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, με αφορμή την αφίσα με την οποία υποστηρίζει ότι «θέλει να πάρει το δημοψήφισμα ο Φάρατζ, ο Τζόνσον και η παρέα του Brexit». Το κλιμακώνει, δε, υποστηρίζοντας ότι με μπαρούφες, φόβο και διχαστικά μηνύματα, τρέφονται και ακραίοι και σκοταδιστές, καθώς και τύποι όπως ο Μερ που «αλαφιάζονται» και σκοτώνουν για τη «Βρετανία πρώτα».

Συνεχίζει μάλιστα και με αφορμή τις λακκούβες της Βρετανίας και τα χρήματα των Βρετανών που στην αφίσα υποστηρίζεται ότι πηγαίνουν στις ελληνικές γέφυρες, ο Σταύρος Θεοδωράκης προσκαλεί τους εγχώριους λαϊκιστές στο επόμενο ελληνικό δημοψήφισμα να συγκρίνουν τις λακκούβες στην Ιερά Οδό και την Πειραιώς με το υπό κατασκευή τούνελ που θα περνάει κάτω από τον Τάμεση και το οποίο παρεμπιπτόντως χρηματοδοτήθηκε με 700 εκατομμύρια λίρες από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

«Λαϊκιστές όλου του κόσμου αυτογελοιποιηθείτε», καταλήγει.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dipietro 10:05 18/06/2016

    Όταν το 2010-11 στην Ελλάδα ο λαϊκισμός έδινε τα ρέστα του, ο θεοδωράκης αλλά και οι υπόλοιποι “μεταμεληθέντες” δεν έβλεπαν τίποτα και δεν σχολίαζαν σχετικά.
    Τελικά οι πολλοί πρέπει να καταλάβουν, ότι ο λαϊκισμός έχει και τις κρυφές συμμαχίες του.

    • S. Porky1 20:05 20/06/2016

      ΕΦ’όσον στήν ΕΛΛΑΔΑ έχει πέραση γιατί να μη τόν δοκιμάσουν κι’αυτοί; Καί εδώ πού τά λέμε στά σιγανά καί μεταξύ μας γιατί φαγώθηκαν όλοι τελευταία καί θέλουν τό καλό τής Αγγλίας; Έχουν ανάγκη τίς λίρες μου φαίνεται στίς Βρυξέλλες;
      Εγώ αν ήμουν Βραττανός ψηφοφόρος θά τό σκεφτόμουν.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.